Glæde over dagens præstation og resultat

Spillerne var også tilfredse med et ene point, og glædede sig også over, at der står europæisk fodbold på programmet efter nytår.

Thomas Delaney
 - Vi spiller en flot første halvleg, mene kan ikke stå distancen efter pausen, og vi er tæt på døde med 20 minutter igen. Isoleret set synes jeg vi spiller en god kamp, og specielt de første 45 minutter var rigtig gode. Det er i hvert fald svært at være utilfreds med 0-0 i dag, og med det fact, at vi en runde før gruppespillets afslutning, allerede er sikre på at spille europæisk efter nytår.

Benjamin Verbic
 - Vi var klart det bedste hold før pausen, og jeg vil tro, at vi havde to til tre store chancer, mens Porto nærmest ikke havde nogen. Vi spillede med god fart i bolden, vi var i kontrol og alt i alt var 1. halvleg rigtig god. Efter pausen er det Portos kamp, og vi har det lidt svært – og vi savnede nok også de store fyre oppe foran. Men vi får kæmpet det ene point i land, et fortjent point synes jeg, og vi er sikre på minimum en 3. plads og er stadig med i kampen om at gå videre i Champions League. Det er meget tilfredsstillende.

Robin Olsen
 - Det var en svær kamp på en svær bane, men vi gør det rigtig godt i de første 45 minutter, mens vi halter lidt efter i de sidste 45 minutter. Jeg har selv en god aktion, hvor de kommer til skud helt tæt på mig, her lykkes det mig både at redde den en og to gange – inden jeg får sparket den væk, og sådan en situation er man selvfølgelig meget tilfreds med.

Erik Johansson
 - Som de andre er jeg enige i, at vi spiller en rigtig god første halvleg, og vi kommer også frem til en række gode chancer – mig selv inklusive, og jeg burde nok have scoret. I 2. halvleg er det Porto, der har det meste spil. Men vi holder nullet, og nu er det bare at tage til Brugge og få en sejr – og så håbe på, at Leicester gør deres job og slår FC Porto.