Glæde over Brandurs mål

Brandur Olsen
 - Det var en hård kamp, men jeg synes, at vi til sidst i kampen får vist hvem der var det stærkeste hold, Personligt var det selvfølgelig fantastisk at komme ind og score sejrsmålet, det er helt sikkert noget, jeg kommer til at huske i rigtig lang tid!

Daniel Amartey
 - Jeg kan kun sige, at jeg er en glad mand. Synes specielt vi gør det godt efter pausen, og så var det fedt at se, at Brandur med et flot mål sikrede os sejren.

Steve De Ridder
 - Jeg er en træt mand. Men vi viser karakter i dag. Vi kommer tilbage efter 0-1, kommer ud med en masse energi efter pausen, og synes vi virkelig får vist, at vi er et godt hold. Og så er jeg da meget glad for at stå med trofæet efter 120 hårde minutter!

Bjørn Sigurdarson
 - Den første halvleg var dårlig, det er ikke sådan vi skal spille som spillere og klub. Men vi snakker om det i pausen, og i 2. halvleg leverer vi en god holdpræstation og står sammen. Jeg vil mene, at vi knoklede røven ud af bukserne. Selvfølgelig var det ærgerligt, at de scorede sent – men heldigvis havde vi Brandur i den forlængede spilletid. Alt i alt synes jeg, at det var det bedste hold der vandt pokalen.

Per ’Pelle’ Nilsson
 - Puha, jeg er lidt træt. Vi kommer aldrig rigtig i gang i 1. halvleg, og den kan kun beskrives som dårlig. Men efter pausen kommer vi for alvor i gang, og vores præstation i 2. halvleg er meget bedre. Her får vi vist hvad vi kan, og får scoret nogle gode mål. Det var selvfølgelig ærgerligt, at de sent i kampen fik udlignet til 2-2, men igen viser vi viljen og vinder fortjent i den forlængede spilletid, takket være et flot mål af Brandur. Skønt at vinde min første titel, og man kan vel kun sige ”bedre sent end aldrig”.

Stephan Andersen
 - Ja, det var nok ikke den mest velspillede kamp. Men sådan er pokalfodbold nogen gange, og vi fik hvad vi kom efter, nemlig en sejr i pokalfinalen.