Genoplev FCN-udekampen i maj 2004

Genoplev FCN-udekampen i maj 2004

I aften tager vi igen en tur ned ad Mindernes Allé på Twitter, og denne gang stopper vi den 30. maj 2004, hvor en sejr i Farum kunne sikre os det danske mesterskab for næsen af Brøndby.

På vores live-Twitter @FCKobenhavnLive genoplever vi fra kl. 20.00 kampen som om den blev spillet i dag, og vi er som sædvanlig klar med holdopstillinger og lidt optakt ca. en time før "kick-off".

Hvis du ikke lige kan huske detaljerne omkring kampens betydning, så var det altså tvingende nødvendigt med en sejr, hvis ellers Brøndby hjemme kunne slå allerede nedrykkede AB. Og lad os bare røbe, at det kunne de godt, selv om de kom bagud 0-1...

Runden før havde det længe set ud til, at vi ikke selv kunne afgøre hvor skabet skulle stå. Vi var nemlig bagud 0-1 hjemme mod AaB og SKULLE bruge mindst uafgjort. Men i det 86. minut sendte Hans Backe en debutant på banen, den unge sydafrikaner Elrio van Heerden, og i sidste minut sparkede han kuglen i kassen og sikrede 1-1. Dermed havde vi skæbnen i egne hænder og skulle som sagt "bare" vinde i Farum!

Vi glæder os til at genopleve endnu et stykke FCK-historie sammen med jer!