Old Boys forbliver på toppen

Fortsat succes for Old Boys

FCK Old Boys er fortsat ubesejret i 2008, men det har i nogle kampe krævet særlig stor holdmoral og indsats at sikre de sejre, der er nødvendige for at beholde førstepladsen i ligaen. På udebane mod Dragør kom et afbudsramt og skadesplaget FCK Old Boys bagud 1-3 med 20 minutter tilbage af kampen, men sluttede alligevel af med at vinde 6-4, da modstanderne til sidst var kørt trætte. Dagens mand blev Dennis Jacobsen med 2 mål og 2 assists, og der var sæsondebut til Martin Johansen efter en pause på grund af en knæskade.

I den seneste kamp på udebane mod Skovshoved stod et super tændt hjemmehold med et straffespark ved stillingen 1-1 10 minutter før tid, men en god redning af målmand Peter Wittwer gav ekstra kræfter til en afgørende slutspurt af FCK Old Boys, der til sidst vandt en på papiret sikker sejr på 4-1. Dagens mand blev Peter Wittwer, og yderligere bemærkelsesværdigt var det, at Diego Tur åbnede målkontoen for i år. Den gav godt på Oddset...

Som nævnt er FCK Old Boys i spidsen af ligaen, men AB 70 er bare 1 point efter, så der er absolut ikke råd til fejltrin i de resterende tre turneringskampe.

I DBU's pokalturnering er der også succes at berette om, hvor FCK Old Boys har kvalificeret sig til kvartfinalen mod Næstved efter at have besejret B.93 med 3-1 i 1/8-delsfinalen. Næstved kommer sædvanligvis langt i pokalturneringen og i DM-slutspillet, men i år har det haltet i ligaen, så pokalturneringen er Næstveds eneste chance for succes i år. Kvartfinalen spilles på onsdag kl. 19.45 på KB's anlæg på Peter Bangs Vej, og der er lagt op til et klassisk topopgør i dansk old boys fodbold, hvilket borger for teknisk flot fodbold, temperament og mange mål, og der er som sædvanlig gratis adgang.