FCK-fans i Vejle

Før RFC-FCK: Tidligt ”slutspil” i september

Inden weekendens kampe ligger vi, FC Midtjylland, Randers FC og FC Nordsjælland på de første fire pladser, men ingen af disse hold har endnu mødt hinanden. Det gør de i de næste tre runder:

• 8. runde: FCM-FCN, RFC-FCK
  • 9. runde: FCK-FCM, RFC-FCN
  • 10. runde: FCM-RFC, FCN-FCK

I første omgang skal vi til Randers FC, der indledte sæsonen med fire sejre og en uafgjort i de første fem kampe. Siden måtte de nøjes med 1-1 hjemme mod AaB og tabte senest 1-2 i Silkeborg, og begge disse kampe faldt tre dage efter Randers’ Europa League-playoff mod Galatasaray.

Også klar til gruppespil
Efter 1-1 hjemme førte Randers førte 1-0 ved pausen i Istanbul, men tyrkerne endte med at vinde 2-1. De danske pokalvindere var dog sikret en plads i Conference League-gruppespillet, hvor de indleder på torsdag hjemme mod AZ Alkmaar, mens vi som bekendt skal til Bratislava.

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT

Indbyrdes statistik
Thomasbergs tropper vandt tre af vores fire indbyrdes kampe sidste sæson. Dermed rettede Randers lidt op på syv magre år, hvor de kun vandt én af 18 kampe.

Alle mål faldet i den første time
I denne sæson er der endnu ikke scoret i den sidste halve time af en Randers-kamp.

Randers har selv scoret i alle sine syv Superligakampe (10 mål) og i de to Galatasaraykampe (to mål), og ni af de 12 mål er scoret i 1. halvleg, og de tre sidste i det første kvarter efter pausen.

Modstanderne har scoret fem før pausen og fire i det første kvarter efter pausen – men heller ingen mål i den sidste halve time.

Holdet
Inden transfervinduet lukkede, lejede Randers FC den 23-årige nigerianer Stephen Odey i Genk samt den 20-årige målmand fra Wolverhampton, Andreas Søndergaard, som tidligere spillede i OB.

Odey blev matchvinder i sidste uge, da Randers FC slog AaB 1-0 i Reserveligaen.

Startet hver gang: Patrick Carlgren, Simon Piesinger, Lasse Johnsen, Vito Hammershøy-Mistrati
Udskiftet flest gange: Marvin Egho 5
Indskiftet flest gange: Simon Tibbling 5
Topscorere: Vito Hammershøy-Mistrati 4, Alhaji Kamara 2

Senest startede Randers således, da de tabte 1-2 i Silkeborg: