Felfel om kontraktforlængelse: Stort for mig

Felfel om kontraktforlængelse: Stort for mig

Yones Felfel blev i forbindelse med klubbens vintertræningslejr i Portugal rykket op som en fast del af F.C. Københavns Superligahold og er nu blevet belønnet med en forlængelse af kontrakten til sommeren 2016.

- Det er en forløsning efter mange års arbejde på School of Excellence og de første par måneder i Superligatruppen, hvor jeg har udviklet mig både taktisk, fysisk og teknisk. Det er stort for mig, siger Yones Felfel.
 
- Der har ikke været de store spillemæssige forskelle på School of Excellence og Superligatruppen. Vi spiller efter samme koncept og taktiske set-up, men selvfølgelig er det en kæmpe forandring at træne og have sin hverdag med spillere, som jeg har set i fjernsynet og drømt om at spille sammen med. Jeg er selvfølgelig langt nede i hierarkiet. Det er man altid som ung spiller, så derfor skal jeg være ydmyg og lade mine præstationer tale og derigennem bevæge mig stille og roligt opad i systemet. Selvfølgelig håber jeg på flere minutter på banen, men jeg har heldigvis god tid. Og den skal jeg bruge til at arbejde hårdt hver dag, så jeg kan komme tættere på spilletid, siger Yones Felfel.

Det er lovende takter gennem det seneste år, der har banet vejen for kontraktforlængelsen.

-Yones har efter en lang skadespause forrige år haft en forrygende udvikling det seneste års tid og har gennem præstationer, ikke mindst i UEFA Youth League og i træningerne med Superligaholdet, overbevist alt og alle om indholdet af sit store talent. Der er stadig lang vej og masser af hårdt arbejde, der skal gøres, men nu får Yones muligheden for, sammen med trænere og holdkammerater, at forløse talentet yderligere de kommende to sæsoner, fortæller F.C. Københavns sportsdirektør, Carsten V. Jensen.

Også Jakob Busk og Christoffer Remmer fik i dag forlænget deres kontrakter. Dermed er antallet af spillere, der i løbet af de seneste to år er blevet indlemmet i Superligatruppen efter et forløb på School of Excellence, oppe på seks mand.

- Det er ekstra glædeligt, når vi forlænger kontrakter med egenudviklede spillere. Både Remmer og Busk har gennem præstationerne omkring Superligaholdet gjort sig fortjent til nye kontrakter, og Yones er som seneste skud på stammen endnu et bevis på et godt stykke arbejde gjort af folkene på School of Excellence. Det betyder en hel del for os at udvikle spillere, der kan være med til at styrke klubbens identitet yderligere, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Andre nyheder:
>> FCK TV - Remmer: FCK er stedet for mig
>> FCK TV - Jakob Busk forlænger: Glad for tilliden