FCK U-21 truppen

Gennem de sidste 4 år har FCK under Superliga-truppen haft en trup bestående af unge spillere. Grunden til dette er at vores unge talenter som stadig går i skole, skal have et sted at træne når de bliver seniorspillere. Af spillere som har været i denne trup kan nævnes, Bo Svensson, Rune Pedersen, Thomas Kjærbye, Hjalte Nørregaard, Mads Westh og Andreas Mortensen.

Truppen består af spillere fra moderklubberne, interessante spillere udefra som klubben selv kontakter og unge mennesker der kontakter klubben og som gerne vil prøve at træne seriøst med andre gode spillere. For at være i truppen udover at man er ung, kræves to ting. Et højt fodboldniveau og en stor lyst til at træne. Holdet spiller deres kampe i Danmarksseriens kreds 1 og bliver nogle gange suppleret med unge spillere fra Superligatruppen. Efter 1. halvdel af sæsonen er holdet placeret på en flot 3. plads. Holdet spillede sidste år 4-4-2 som førsteholdet, men er i år gået over til 4-3-3.

Forårets trup:

Målmand:

Christian Madsen, 1982. Reaktionsstærk målmand, som var med på Guldholdet, der vandt ynglingerækken i år 2000. Var sidste år i Fremad Amager, hvor han stod en del kampe på deres 2. divisionshold.

Forsvar:

Steffen Hartmann, 1982. Venstre back med landsholds- og Ørestadserfaring, som var med på Guldholdet, der vandt ynglingerækken i år 2000. Styrkeområde ligger i det fremadrettede spil, hvor Steffen er taktisk klog og hele tiden vælger de rigtige løsninger. Kontraktspiller. Tidligere klub: GVI

Mads Kevings, 1983. Nyoprykket yngling. Midterforsvarer, der kom til klubben sidste år fra Brøndby. Holdspiller, der gerne tager ansvaret for fire-backkædens bevægelser. Kontraktspiller.

Martin Lundbye, 1983. Midterforsvar, højreback og angriber. Truppens mest alsidige spiller, der med en god fysik, professionel indstilling og højt topniveau er en af de positive overraskelser i Ungseniortruppen i år. Har i træningskampe imponeret som midterforsvarer og et par kampe som angriber. Tidligere klub: B1903. Kom til klubben sidste år som ynglingespiller.

Mike Andersen, 1983. Højre back, der altid har spillet i KB. Mike Andersen ligner meget Steffen Hartmann som spiller, da han også har en god sans for de rigtige afleveringer når vi har bolden. Fik i foråret 2002 debut på Ørestadsholdet.

Erkan Aslan, 1983. Er i år kommet til Ungseniortruppen fra B1903. Kan spille midterforsvar og venstre back. Fysisk stærk, der hele tiden udvikler sig som midterforsvarer.

Gharyan Aslan, 1983. Er i år kommet til Ungseniortruppen fra B1903. Højre back, der arbejder hårdt til hver træning for at forbedre sig. Disciplineret.

Midtbane:

Las Fischer, 1983. Defensiv midtbane. Las kom som 1. års junior til klubben fra Hvidovre og har været på kontrakt hele sin ungdomstid. Las er en taktisk klog spiller, som dog lige har været skadet, med en brækket tå.

Lasse Niebenmayer, 1982. Defensiv midtbane, offensiv midtbane. Lasse kom til klubben fra B1903 sidste år og er nok den største humørspiller i truppen. Kan på fem minutter svinge fra Superliganiveau til serie 5 niveau. I år virker det dog til at Lasse er blevet mere stabil i sit spil og har i træningskampene gjort det godt efter at han er blevet rykket ind på de centrale pladser. Lasse har en god førsteberøring og spilopfattelse.

Kadir, 1983. Er i år kommet til Ungseniortruppen fra B1903. Teknisk god midtbanespiller, der er god til at holde i bolden inde centralt. Kan drible på små områder og lave spillet på sine gode dage.

Jes Fisker, 1981. Fysisk stærk defensiv midtbanespiller, med en fantastisk indstilling til træning og kamp. Et godt forbillede for de unge spillere, som altid er 100 % på til træning og kamp. Er i år kommet til klubben fra
Fremad Amager.

Jesper Bech, 1982. Ungdomslandsholdsspiller, der har fået mange kampe på Ørestadsholdet efterhånden. Spiller angriber på dette hold, mens han i Ungseniortruppen bliver brugt på den offensive midtbane. Jesper har en veludviklet perception og er taktisk klog. Ikke kun fremad banen, men i lige så høj grad også den anden vej. Tidligere klubber: B1903, Lyngby, Birkerød og Hillerød. Kontraktspiller.

Angreb:

Thomas Lundbye, 1983. Central angriber. Nyoprykket yngling, som også var med til at vinde ynglingeguld for to år siden. Thomas er en klog spiller i spillet med ryggen mod mål og hans gode aflæg til medspillere giver mange chancer til holdet. Thomas er tidligere landsholdspiller, med nogle Ørestadskampe bag sig. Lavede mange mål for ynglingeholdet i guldsæsonen og var i høj grad med til at ynglingeholdet sidste år fik et flot efterår. Kontraktspiller.

Karsten Marjø, 1982. Venstre/højre wing, der var med til at vinde ynglingeguld for to år siden. Hurtig, boldsikker og god afslutter. Har lavet en del vigtige mål for Ungseniorholdet i sin karriere. Karsten kom fra B1903 og har altid været fast mand på de hold han spillet på. Var med til BT Cup i Brøndbyhallen.

Rasmus Nielsen, 1983. Nyoprykket yngling. Venstre wing, der kom til klubben sidste år fra Hvidovre. Fysisk stærk, kan lide at træne og meget gode indlæg. Yder et enormt arbejde på sin plads begge veje i kampene, hvor han ikke er bange for at tage del i det defensive spil. Kontraktspiller.

Dennis Flinta, 1983. Er i år kommet til klubben fra Hvidovre, hvor han har været på kontrakt det sidste år. Dennis blev opdaget af trænerne i Ungseniortruppen allerede som 1. års yngling, da han spillede for Avartas DS-hold. Teknisk stærk dribler, der har spillet højre wing indtil videre, men måske er bedre inde centralt. Dennis har været fast mand indtil videre i træningskampene og har fået debut på Ørestadsholdet i foråret 2002.03.26

Vitus Kofoed, 1982. Central angriber, som klubben skrev kontrakt med i sommeren 2001. Vitus blev opdaget i DS-kamp mod FC Bornholm, hvor trænerne var imponeret over dennes fysik. Han spillede overfor to A-trupspillere og dominerede dem nærmest. Da vi så fandt ud af at han stadig var ynglingespiller, var sagen klar. Stor, stærk, hurtig, hårdt spark og god indstilling. Har spillet nogle gode kampe og kæmper med Thomas Lundbye om pladsen i front. Tidligere klubber: FC Bornholm. Kontraktspiller.

I truppen er der derudover også tre spillere som indtil videre er træningsspillere. David Burmeister og Michel Rasmussen. David er "Grand Old Man" på holdet med sine 25 år og u-undværlig som træningsmålmand. Altid godt humør, reaktionsstærk og har udviklet sig meget i sin tid i truppen. Michel Rasmussen var indtil i vinters på kontrakt men grundet en alvorlig skade har det holdt Michel fra at spille fodbold det sidste 1½ år. Klubben valgte at lade Michel fortsætte i truppen, selvom kontrakten var udløbet, for at hjælpe ham tilbage efter sin skade og han bruger klubbens sundhedssektor kvit og frit. Yüsüf Öztürk er tidligere Superligaspiller, der indtil videre træner med Ungseniortruppen.