Spillerne løber på banen i Haderslev

FCK tilfredse med planlægning af kampprogrammet

Samlet set er FCK tilfredse med, at der er udvist stor forståelse og fleksibilitet fra både tv-rettighedshaverne og vores kolleger i 3F Superligaen.
 
Der har i denne sæson været debat om, at vores kampe i 3F Superligaen er fastlagt sent til gene for både fans og tv-seere. Det er sket som et led i et ønske fra klubberne i 3F Superligaen om at give de danske klubber bedst mulige betingelser i de europæiske turneringer.

Vores kommende kampe
Det betyder, at vi på fredag den 9. august, kl. 18 møder mod Lyngby i Telia Parken, og næste fredag den 16. august, kl. 18 spiller ude mod Randers FC.

7. spillerunde hjemme mod FC Nordsjælland fastsættes, når vi ved, hvornår vi skal spille playoff:

  • fredag 23. august, kl. 18, hvis vi spiller Champions League-playoff tirsdag den 20. august
  • lørdag 24. august, kl. 18, hvis vi spiller Champions League-playoff onsdag den 21. august
  • søndag 25. august, kl. 20, hvis vi spiller Europa League-playoff torsdag den 22. august

Vigtigt for de sportslige muligheder
Vi anerkender, at det giver gener for både fans og tv-seere, men vi har selv været blandt de klubber, der har ønsket det således. Det er meget kompliceret at få alle ønsker til at gå i opfyldelse, da de europæiske lodtrækninger og kampe ligger tæt på hinanden.

Derfor er det vigtigt for de sportslige muligheder, at kampe fastsættes med kort varsel. Vi informerer selvfølgelig så hurtigt som muligt, og vi beklager de gener, det medfører.