Mikkel Lund Køhler og Liam West

FCK Talent henter norske Liam West

FCK Talent henter den unge nordmand Liam West, der hidtil har spillet for Fredrikstad FK i hjemlandet. Det norske talent starter karrieren i København den 1. januar 2024.

"Liam er en rigtig spændende venstrefodet offensivspiller, der kan gøre sig både i mellemrummene og på siden - med udgangspunkt begge steder. Han er dygtig rent teknisk, men har også et stort fysisk og taktisk potentiale. Samtidig er han en ærgerrig ung spiller, der hele tiden fokuserer på at blive endnu bedre, og det glæder vi os til at hjælpe ham med i de kommende år. Vi er meget tilfredse med at få endnu et nordisk toptalent til klubben," siger Mikkel Lund Køhler, der er Head of Scouting & Recruitment i FCK Talent.

Selv ser den unge nordmand, der har amerikansk far, frem til udfordringerne i Danmark:

"F.C. København er en fantastisk god og stor klub, som jeg er stolt over at skulle spille for, og jeg glæder mig til at starte i FCK Talent. Det er et stort skridt for mig, men det er samtidig det helt rette sted at udvikle sig for en offensiv og kreativ spiller som mig. Og jeg glæder mig til at flytte til København og forhåbentlig spille masser af gode kampe og lære en masse," siger Liam West.

Liam West, der fylder 16 år senere i december, tiltræder fra nytår i FCK Talents U17-trup og har repræsenteret de norske ungdomslandshold på både U15- og U16-niveau.

Spillerfakta:
Navn: Liam Christopher West
Nationalitet: Norge
Født: 14. december 2007
Position: Midtbane/Kantspiller
Tidligere klubber: Fredrikstad FK, Gressvik IF