F.C. Københavns træningsanlæg Nummer 10

FCK styrker scoutingafdelingen

F.C. København har ansat Lasse Winther Andersen som ny scout. Han kommer fra en stilling som Head of Scouting i AGF og tiltræder i sit nye job med det samme.

”Efter en grundig rekrutteringsproces er vi meget glade for, at vi med ansættelsen af Lasse kan tilføje en stor ressource til vores scoutingafdeling. Lasse kommer med en stærk faglig og teknisk baggrund fra mange års arbejde som analytiker,” siger Andreas Hintze Rocks, Head of Scouting i F.C. København.

Lasse Winther Andersen har været omkring førsteholdet i AGF siden 2016 og har fra sommeren 2021 siddet med ansvar for scoutingen i AGF, mens han tidligere også har arbejdet med analyse i FC Midtjylland.

”Lasse er stærk i sin analyse af spillet, både hvad angår det kollektive og individuelle plan. Han har tekniske kompetencer på et højt niveau og har gennem mange år i AGF samtidig opbygget et solidt netværk i hele verden."

"Han kan med sin store erfaring bidrage yderligere til ambitionen om at forankre klubbens nye strategi. Vi er derfor meget tilfredse med ansættelsen af Lasse og ser frem til at byde ham velkommen i F.C. København,” udtaler Andreas Hintze Rocks.
 
32-årige Lasse Winther Andersen tiltræder med det samme og glæder sig til de nye udfordringer i hovedstaden.
 
”F.C. København er en unik størrelse efter skandinaviske forhold. Da jeg fik muligheden for at blive en del af klubben, var jeg ikke i tvivl. Nu ser jeg frem til at komme ordentlig ind i processer og metodik, så jeg hurtigt kan bidrage til at styrke fremtidens F.C. København,” siger Lasse Winther Andersen.
 
Alle i FCK byder Lasse velkommen til klubben og byen.