FCK skriver ikke kontrakt med Delgado

FCK skriver ikke kontrakt med Delgado

Efter nøje overvejelse har F.C. København besluttet ikke at tilbyde kontrakt til den 29-årige argentinske angriber Marcelo Delgado, som har trænet sammen med F.C. Københavns spillertrup i træningslejr i Jylland i denne uge.

"Vi har været meget glade for at få lov til at komme tæt på Marcelo Delgado i denne uge, og han har vist, at han er en meget dygtig spiller." siger sportsdirektør Niels-Chr. Holmstrøm. "Ikke desto mindre synes vi, at vi er godt dækket ind i truppen, med de kvalititer han har. Det er ydermere tydeligt, at han er vant til at spille wing i et 3-mands angreb, og vi ønsker ikke at lave om på vores spillesystem p.g.a. en enkelt spiller på kort sigt."

Hans Backe udtaler "Vi har bevidst prøvet ham i vores sædvanlige 2-mands angreb i træningskampe, netop for at se hans potentiale i den sammenhæng. Efter nøje overvejelser er vi enige om ikke at indgå en kontrakt med Delgado."

Marcelo Delgado returnerer derfor til Argentina. Den eneste nye mand til træningskampen i morgen mod Rødovre er Peter Nielsen, som har trænet på KB's anlæg i de sidste 2 dage.