FCK og Unibet forlænger Official Betting Partner aftale

F.C. København og Unibet er blevet enige om at forlænge samarbejdet til udgangen af 2021. Dermed vil B-tribunen også i årene frem bære Unibets navn, ligesom der også i fremtiden vil blive skabt nye tiltag til glæde for FCK-fans: 

Alex Rasmussen, Salgsdirektør i F.C. København:

”Vi er utroligt stolte af at have forlænget aftalen med så stærkt et brand som Unibet. Set fra vores side har vi i mange år haft et stærkt forankret samarbejde, som også har udmøntet sig i nogle fantastiske aktiveringer."

"Der kan nævnes mange, men specielt vores dokumentarfilm, og ikke mindst da vi i fællesskab så en helikopter lande på plænen med vores tidligere anfører, Thomas Delaney i sommer til Guldfesten."

"Så vi glæder os meget til en succesfuld fremtid med Unibet, hvor vi helt sikkert vil udfordre hinanden og forsøge at løfte overliggeren for sponsoraktivering igen, så vi kan skabe endnu mere værdifuldt indhold og endnu flere store oplevelser til glæde for klubbens fantastiske fans.”
 
Hos Unibet ser man den nye aftale som en styrkelse af et i forvejen meget stærkt samarbejde. 

Anja Bruun, Sponsorship Strategy Manager i Unibet:

“Unibet er en engageret spiludbyder i Danmark, så vi er naturligvis glade for at forlænge vores samarbejde med F.C. København. Vi er en virksomhed, der tror på langsigtede strategier, og partnerskabet med FCK, der nu går ind i sit syvende år, er et godt bevis på dette."

"Ved at fortsætte vores engagement som eksklusiv bettingpartner i F.C. København, arbejder vi videre med vores ambition om at gøre Unibet til danskernes foretrukne online spiludbyder og ser frem til endnu flere store oplevelser sammen med klubben."

Unibet har været sponsor i F.C. København siden 2012 og når med den nye aftale op på minimum ni år i klubben.