Elias Jelert

FCK forlænger med Elias Jelert

F.C. København har forlænget kontrakten med Elias Jelert til sommeren 2026, og han bliver en fast del af førsteholdstruppen fra næste sæson.

Elias Jelert kommer fra Talentafdelingen og er allerede noteret for 15 kampe for førsteholdet og startede blandt andet inde i de seneste tre kampe i 3F Superliga.

PC: En meget moderne back
”Elias er endnu et eksempel på det kvalitetsarbejde, der bliver lavet i vores talentafdeling," siger Peter Christiansen.

"Han er en meget moderne back med store offensive kvaliteter, men indeholder så absolut også en rigtig stærk defensiv."

"Han bidrager med stort mod, fart og masser af optimisme i sit spil, og med den erfaring, han har fået i denne sæson, så forventer jeg, at han konkurrerer om startpladser, når vi starter efter ferien,” siger Peter Christiansen.

Jelert: Et mål for mig hele tiden
18-årige Elias Jelert kom som 11-årig til Talentafdelingen fra Virum-Sorgenfri Boldklub og har spillet 6 U19-landskampe. Nu ser han frem til at tage det sidste skridt ind i FCKs førsteholdstrup.

”Jeg er virkelig glad for den her aftale, som har været et mål for mig hele tiden," siger Elias Jelert.

"Vi har lavet en god plan sammen, klubben og jeg, og det er fedt, at det er lykkedes at nå hertil. Jeg har det rigtigt godt her, og det er dejligt, at klubben viser, at de virkelig tror på mig."

Stolt og glad
"Det er specielt, at jeg har været her i så mange år, og jeg er meget stolt og glad,” siger Elias Jelert, der er højrebenet, men har optrådt som venstre back på det seneste.

”Jeg skal udvikle mig og bygge på mit spil. Jeg har vænnet mig til, hvor hurtigt, det går på det her niveau. Jeg har det faktisk fint med at spille venstre back også. Det giver nogle andre muligheder og vinkler, så det gør jeg gerne,” siger Elias Jelert.