FCK CAMP i efterårsferien - Træn som de største FCK talenter

I efterårferien går det løs igen! Mandag d. 18. - fredag d. 22. oktober

Over sommerferien havde hundredevis af glade drenge og piger en masse fede oplevelser på FCK CAMP, og nu er det igen muligt at booke plads til en fed uge med underholdende indslag og kompetent fodboldtræning for alle niveauer. 

Træn som de største FCK talenter
Vi arbejder dagligt på at uddanne de bedste spillere i landet, og nu har du chancen for at træne med F.C. København i efterårsferien. 

På FCK Camp træner du efter de samme metoder og øvelser, som vores spillere i Talentafdelingen gør til hverdag, og de senere år er flere af talenterne kommet op i førsteholdstruppen, f.eks. Jonas Wind, Mohamed Daramy, Victor Kristiansen, Rasmus Højlund, William Bøving med flere. 

>>> KOM PÅ FCK CAMP I EFTERÅRSFERIEN

Drenge og piger mellem 7 og 12 år på alle niveauer
Alle vores trænere på FCK Camp er grundigt uddannet og har erfaring med at træne spillere på alle niveauer i forhold til motivation, færdigheder mm.

Deres kompetencer og dybden i deres viden går udover almen fodboldfaglighed og uddannelse. Blandt andet fordi de har været med til at træne nogle af de største talenter i landet, men også fordi de er erfarne i aldersrelateret træning baseret på spillerens nuværende kompetencer. Herunder er trivsel og god opførsel i højsædet. 

Mandag til fredag fra kl. 9 - 15 med forplejning og fed deltagerpakke!
På FCK Camp er der dømt fodbold fra morgen til eftermiddag under gode forhold med sund frokost og snacks i løbet af dagen.

Vores maskot, Løven LEO, kommer på besøg, og F.C. Københavns Børn & Unge team arrangerer spændende aktiviteter i løbet af ugen.

Derudover får alle deltagere den fede deltagerpakke tilsendt på forhånd. Den indeholder træningstrøje, t-shirt, shorts, strømper, drikkedunk og rygsæk. 

>>> BOOK DIN PLADS HER 

FCK CAMP i efterårsferien 

  • Tid: Mandag d. 18. oktober- fredag d. 22. oktober, kl. 9 - 15
  • Forplejning: Frokost og frugt er inkluderet alle dage.
  • Aldersgruppe: Drenge & piger, 7 - 12 år
  • Deltagerpakke: Adidas x FCK Træning - Træningstrøje, t-shirt, shorts, strømper, drikkedunk og rygsæk. 
  • Pris: 1995 kr.