F.C. København forlænger med Erik Johansson

F.C. København forlænger med Erik Johansson

FCK har i dag forlænget kontrakten med Erik Johansson, så den nu løber frem til sommeren 2021. Den svenske forsvarsspiller kom til F.C. København fra belgiske KAA Gent i januar 2016 og har siden været en fast del af holdet i både Superligaen og de europæiske kampe:

- For det første er Erik en rigtigt dygtig og moderne fodboldspiller. Han har udviklet sig som leder og er i dag en af anførerne i gruppen. Han har præsteret stærkt og solidt over meget lang tid på internationalt niveau. Han er stoppet på landsholdet for at holde fuldt fokus på FCK, og han er på mange måder en atypisk fodboldspiller. Med den nye aftale sikrer vi kontinuitet i vores forsvar. Planen var, at Erik skulle afsted næste sommer, men nu er planen, at vi venter et år mere. Vi forventer, at Zanka rejser til sommer, og med den her aftale kan vi bygge et nyt stærkt midterforsvar op omkring Erik. Det giver ro og stabilitet, siger manager Ståle Solbakken.

28-årige Erik Johansson har foreløbig spillet 51 kampe i den hvide trøje. Nu ser han frem til mange flere:

- Jeg elsker at bo i den her by, og jeg elsker at spille for den her klub. Det er det vigtigste for mig. Vi har haft en masse store oplevelser sammen på banen i det seneste år, hvor jeg har været her, og jeg ser frem til at være en del af flere for FCK. Nu er der ro omkring min fremtid, og vi har vigtige opgaver foran os. Vi vil genvinde mesterskabet og pokalen, og så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at tage et skridt længere i Europa også. De udfordringer glæder jeg mig til at være en del af, siger Erik Johansson.

FAKTA:
Navn: Erik Johansson
Født: 30.12.88
Position: Midterforsvarer
Tidligere klubber: Falkenbergs FF, GAIS, Malmö FF og KAA Gent
Landskampe: 12 A-landskampe for Sverige (Er stoppet på landsholdet)