FC Damsø spiller: Jagter en pigedrøm

Celine Dalsten er en af de nuværende FC Damsø spillere, der er blevet udtaget til den foreløbige bruttotrup for det kommende F.C. København-kvindehold, der starter op efter sommerferien. 
 
”Jeg er både glad og taknemmelig for det. Jeg har været FCK-fan altid, så det er på mange måder en pigedrøm, jeg jagter. Så jeg er stolt, men jeg er også bevidst om, at jeg ikke er i mål endnu med at blive FCK-spiller, før det er endeligt afgjort. Men jeg har tænkt mig at gå 100 procent efter at blive en del af holdet, så den står på masser af selvtræning og arbejde for at være skarp, når vi starter op i FCK-regi,” siger Celine Dalsten, der ud over at spille fodbold på højt niveau også arbejder som politibetjent:

”Jeg har arbejdet hårdt på træningsbanen og forsøgt at vise mig godt frem sammen med holdet for at få mulighed for at blive en del af FCK,” fortæller Celine Dalsten, der sammen med resten af FC Damsø truppen har oplevet overgangen frem mod at blive en del af FCK i de seneste måneder:

”Det har været spændende, men det har da også undervejs været med lidt blandede følelser fordi man ikke vidste, hvordan det ville ende. Jeg synes, at vi har været gode til at stå sammen på holdet og lavet gode præstationer i vores kampe, selvom der er sket en masse omkring os. Alle har samtidig gerne ville vise sig frem og personligt har det været meget motiverende for mig, fordi jeg virkelig gerne vil være en del af det første FCK-hold,” siger Celine Dalsten.

Ud over den gruppe FC Damsø spillere, der er blevet udtaget, er Josephine Lech blevet hentet til fra FC Rosengård:

”Det er selvfølgelig spændende at følge med i, og jeg ville da lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg holder lidt øje med, hvem der kommer ind, hvilke positioner, de spiller og så videre. Min holdning er, at det skærper alle og giver god konkurrence. Så for mig giver tilgangen af nye dygtige spillere mig bare endnu mere motivation og blod på tanden for at vise, at jeg skal være med,” slutter Celine Dalsten.
 
Du kan følge FCK's kvindehold på Instagram og Facebook her.