Fast plads i Parken: Alle ledige pladser er nu i salg!

Rekordmange er allerede klar til den kommende sæson og alle ledige pladser er nu i salg!

Til den kommende sæson har historisk mange - flere end 18.200 - F.C. Københavnere allerede sikret sig adgang via abonnement eller kort. Det giver forhåbninger om endnu en sæson, hvor de spændende kampe på banen kombineret med en fyldt kulisse i Parken igen vil skabe fantastiske fodboldoplevelser. 

Gentegningen for eksisterende sæsonkortholdere er nu overstået og dette betyder, at alle ledige abonnement- og sæsonkortpladser nu er tilgængelige via billet.fck.dk

>> Køb fast plads i Parken her 
>> Se alle abonnement/kort muligheder på tværs af tribuner her  

Garanteret europæisk gruppespil i den kommende sæson
Som danske mestre træder F.C. København ind i Playoff-runden til Champions League, hvilket betyder, at et europæisk gruppespil i enten Champions League eller Europa League er garanteret. 

Med Platinkort er der direkte adgang til disse store opgør i Parken uden tilkøb, og med vores øvrige abonnementer og sæsonkort er pladsen i Parken reserveret via forkøbsret til alle europæiske hjemmekampe. 

>>> Find din faste plads her! 

NYHED: Fast plads på centralt afsnit på Øvre A 

Som en nyhed kan du nu også købe fast plads på Øvre A, hvor du har et fantastisk overblik over såvel spillet på banen som de fantastiske rammer, Parken danner om begivenhederne. På A-tribunen er det muligt at købe Platinkort eller kort-abonnement.

>> Læs mere om pladser på A-tribunen her