Familietribunen åbner igen den 22. august

Familietribunen åbner igen!

Til vores næste hjemmekamp søndag den 22. august er Familietribunen klar med et program pakket med aktiviteter og stemning, som vi kender det fra før Covid-19.

Afstandskravet er ophørt, så vi kan igen tilbyde masser af underholdning for de yngste FCK-fans og deres familier. Og vi overholder selvfølgelig stadig alle gældende retningslinjer for at undgå Covid-19 smitte.

Vores faste fans på Familietribunen kan også glæde sig over, at de nu får tribunen "for sig selv". Mens der var Covid-19-afstandskrav måtte vi nemlig henvise mange kortholdere og abonnenter fra de andre tribuner til D-tribunen for at udnytte pladsen bedst mulig.

Men når vi tager imod SønderjyskE den 22. august er der igen fuld fokus på børnefamilierne.

Programmet for dagen på Familietribunen

Før kampen fra kl. 14
Stor aktivitetszone/fanzone i Fælledparken foran Familietribunen, hvor du kan prøve vores mange sjove aktiviteter. 

På tribunen
-    Ansigtsmaling – bliv FCK-klar til kampen. 
-    Leo's Trone – Mød byen og løvernes konge og få taget et billede med vores populære maskot
-    Bordfodbold og lykkehjul er klar – kom forbi og vind en FCK-præmie. 

TIFO på Familietribunen! 
Kom i god tid, så du kan være med til at byde spillerne velkommen på banen. Du får flag til tifoen, når du kommer ind på Familietribunen, så pas godt på dem, til der skal flages!

Corona restriktioner 
Enkelte ting kan stadig ikke lade sig gøre på grund af Covid-19. Vi forventer først at måtte bruge vores populære Playstation-konsoller til foråret. Spillerne kan desværre heller ikke besøge Familietribunen og give autografer, men vi håber, at det snart kan lade sig gøre igen.

Kom med på Familietribunen!
Har du ikke allerede sikret dig plads til SønderjyskE-kampen, kan du lige nu på billet.fck.dk finde billet til Familietribunen fra 135,- for voksne og 70,- for børn. Der er kickoff kl. 16.00, og Fanzonen og portene åbner kl. 14.00.

Skal du være en fast del af tribunen og de mange sjove aktiviteter for hele familien, så anbefaler vi et billet-abonnement, der giver fast adgang til alle hjemmekampe i 3F Superliga, adgang til Klub Leo Lounge, samt meget, meget mere.

>>> Læs mere om abonnementet til Familietribunen her

Familievenlig fleksibilitet med abonnement
Med et billet-abonnement til Familietribunen kan du også nemt flytte tribune og afsnit fra kamp til kamp. Hvis en aftenkamp bliver for sent for børnene, kan du f.eks. vælge en plads på C-tribunen eller Sektion 12  i stedet. Hvis pladsen er dyrere, skal du dog betale prisforskellen.

Når kravet om personlige billetter (på grund af smitteopsporing) ophører, så kan du også nemt udlåne dit kort eller abonnement, hvis du selv bliver forhindret i at komme til en kamp.

>>> Find dit Familie-abonnement her