Rasmus Falk

Facts før AGF vs FCK

Mest scorende
De tre mest scorende FCK'ere mod AGF er Todi Jónsson (8) samt César Santin og Lars Højer (6 hver).
Håvard Flo, Nocko Jokovic, Stig Tøfting og Thomas Thorninger har hver scoret fem AGF-mål mod os.

Hurtigste mål
Vi har scoret de fire hurtigste mål i vores indbyrdes kampe:
2. minut: Martin Johansen (23.05.93)
3. minut: César Santin (07.03.10) og Todi Jónsson (03.05.98)
5. minut: Iørn Uldbjerg (28.03.93)

Få AGF-mål i Århus
Siden 1996 har AGF ikke scoret over to mål mod os i Århus - og de har kun scoret i tre af deres sidste 11 hjemmekampe mod os.

Ikke over 50 % boldbesiddelse
I denne sæson har AGF ikke haft over 50 % boldbesiddelse i deres Superliga-kampe.

Denne dato
Vi har spillet to kampe på datoen 4. marts:

• I 2007 slog vi Elfsborg 2-1 i Borås i Royal League-kvartfinalen på mål af Hjalte og Silberbauer. Grønkjær blev udvist kort før tid.
  • I 2012 spillede vi 1-1 i Aalborg, hvor 2. halvleg blev en del forsinket pga romerlys på banen. Fire minutter inde i overtiden bragte N'Doye os foran, men fem minutter senere udlignede Nicklas Helenius.

Selvmål i indbyrdes kampe
AGF's Thomas Hansen og Alexander Juel Andersen har lavet de to selvmål, der er faldet i vores indbyrdes kampe - begge i Århus.

Clean sheets
Vi har holdt holdt nullet de to seneste kampe og i alt tolv gange i sæsonen. Vores sæsonrekord er fem clean sheets i træk i efteråret.

Der var engang...
Jørgen Juul Jensen scorede vores første og andet mål mod AGF, da vi vandt 3-1 i november 1992. Han scorede også mod AGF i marts 1993, så halvdelen af hans 6 FCK-mål er lavet mod AGF.