Mohamed Daramy

Få forkøbsret til Mesterskabspillet med FCK+ abonnement

Vi skal møde FC Nordsjælland, Viborg FF, AGF, Randers FC og Brøndby IF i Mesterskabsspillet, hvor 3F Superligaen skal afgøres. Der venter fem store opgør i Parken, og interessen for billetter dertil er allerede stor.

Få tidlig adgang til billetsalget med FCK+ abonnement

Med FCK+ abonnement får du forkøbsret, der giver dig adgang til billetsalget inden det offentlige salg i en begrænset periode og 10% rabat på én billet per kamp, derudover er en række andre fanfordele som f.eks. fuld adgang til alt det eksklusive FCK TV-indhold i vores app og på tv.fck.dk, 10% rabat i FCK Fanshop mm. Læs mere om og køb FCK+ her 

>>> Læs mere og køb FCK+ abonnement her 

Foruden forkøbsret på udvalgte kampe og 10% rabat på én billet til 3F Superliga-kampe i Parken, giver abonnementet også adgang til alt det eksklusive indhold i vores videounivers på tv.fck.dk og i vores app, 10% rabat i FCK Fanshop samt en række andre fanfordele, som du kan læse mere om her.

 

Øvrige kortholdere og abonnenter
Øvrige abonnenter og sæsonkortholdere har naturligvis adgang til de fem kampe, men vil også få forkøbsret til at tilkøbe yderligere billetter til de afgørende kampe i Parken. Dette vil vi informere yderligere om via email.

Skriv dig op til billet-information
Hvis du er interesseret i billetter til Mesterskabsspillet, anbefaler vi, at du skriver dig på vores mail-liste, hvor du får information om billetsalget (salgsstarter, priser mv.). Du er ikke garanteret mulighed for at købe billetter selvom du skriver dig på listen. Skriv dig på mail-listen her.