Et perfekt resultat

De danske mestre fik præcis den start på kampen, som de havde håbet på, da Santander i det 6. minut satte hovedet på et Ludwig-hjørnespark fra venstre og placerede bolden i nettet helt ude ved den ene stolpe.

Crusaders gik dog frisk til sagen i 1. halvleg, hvor de stadig havde kræfter i behold, og da vi gav dem lidt for mange dødbolde nede på vores banehalvdel, så fik de også skabt et par situationer, hvor de med lidt held kunne have udlignet.

Ti minutter før pausen fik de dog lidt hjælp af den schweiziske dommer, da Declan Caddell slap helt fri foran Robin i en situation, hvor Zanka burde have haft frispark forinden. Men Robin var på sin post og afværgede. I stedet var Delaney tæt på at øge minuttet efter med et hårdt og fladt langskud, der hvislede hen over det hurtige kunstgræs og tæt forbi den ene stolpe.

Netop underlaget og den lidt uberegnelige bold var nok medvirkende til en del sammenstød rundt om på banen – og til nogen meget hårde tilbagelægninger til Robin, som han ikke var særlig begejstret for. Men han fik da afværget dem, inden de for alvor skabte ravage.

Fem minutter før pausen fik vi 2-0-målet efter kvikt opspil af Falk og Santander i højre side, hvorefter Ankersen fandt Corner inde foran – og han headede hårdt bolden ind midt i målet.

Efter pausen blev vores spilovertag stadigt større og større, og allerede efter få minutter var både Corner og Santander tæt på 3-0. I stedet blev det Rasmus Falk, der med en nydelig flad afslutning tæt op ad stolpen skød sig ind i rækken af debutanter, der er kommet på måltavlen.

Så kom den ventede regn i øvrigt, men så havde vi da haft sol og tørvejr så længe…

Efter en times tid – hvor Jan Gregus var kommet ind til sin debut i stedet for Kvist - var Crusaders lige oppe et par gange og teste Robin, som tog godt for sig på skud fra Whyte og Heatley, men snart satte vi os på tingene igen, og så kom chancerne også nærmest på samlebånd.

Tættest var Corner, der smældede en bold på stolpen – og så havde Peter Ankersen en 100 %-chance, som han sendte i benene på Sean O’Neill, der virkelig havde nok at se til i aften.

Det blev dog ved 3-0 inden returkampen i Telia Parken på tirsdag, selv om det sagtens kunne være blevet fx 6-2!