Et herligt gensyn

F.C. København er "tilbage" i SAS Ligaen søndag klokken 17.35, når FC Nordsjælland kommer på besøg i PARKEN. Kampen er sæsonen fjerde, og med fire point i de første tre kampe, så er det på tide at Byens Hold får tre point for ikke tabe tærren til toppen.

Og der er noget der tyder på, at netop tre point er inden for rækkevidde. FC Nordsjælland - tidligere Farum - har nemlig aldrig taget point fra de danske mestre. I sidste sæson, der var den nordsjællandske klubs første i SAS Ligaen, vandt F.C. København alle tre indbyrdes kampe med henholdsvis 2-1, 4-0 og 0-1. Hvem husker ikke Peter Møllers drømmehug i overtiden af den første kamp, hvor kampen i løbet af to minutter blev vendt fra faretruende 0-1 til 2-1?

I FCK-lejren spares Peter Nielsen, der sled og slæbte i onsdagens kamp mod Rangers F.C.. Peter døjer med lidt ryg- og baglårsskader. Både Santos og Pettersson venter man også med at sætte i kamp.

Hos FC Nordsjælland bliver det til gensyn med Steffen Hartmann og Carsten Fredgaard. Hartmann blev for få måneder siden solgt til FCN, mens Fredgaard er på en lejeaftale hele sæsonen. FCN har en enkelt spiller i karantæne: Rasmus Marvits, mens Henrik Eggerts er skadet.

Kampene mod FC Nordsjælland har altid været underholdende, og med Christian Andersens offensive filosofi, bliver det formentlig en fryd at se fodbold i PARKEN i morgen. Et hold der ikke graver sig ned på egen banehalvdel medfører altid topunderholdning på løvernes hjemmebane. Det bliver det med statsgaranti også i morgen.