Endnu en kamp med mållinjedommere

VIDSTE DU AT…
… Cesar Santin som den eneste FCK’er har scoret hattrick mod AGF? Den var i marts måned for seks år siden, hvor Santin ene og alene scorede de tre mål i 1. halvleg. Efter pausen sørgede Vingaard og Zanka for de sidste mål i 5-0 sejren.
… Der er fire teenagere, der har scoret i en Superligakamp mellem F.C. København og AGF? De fire er Morten ’Duncan’ Rasmussen, Andreas Cornelius, Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Lean Andreasen.
… Kim Milton Nielsen er den dommer, der har dømt flest straffespark i Superligakampene mellem AGF og F.C. København. Tre ud af 12 straffespark i FCK-AGF kampene er dømt af Kim Milton, og der er scoret på alle tre forsøg.

OM DOMMERNE
Ganske som i torsdags har søndagens kamp mod AGF også fået påsat to ekstra dommere. Kampens dommer er dog ny i forhold til i torsdags, for opgøret skal ledes af den 33-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt.

Burchardt er i gang med sin 2. sæson som dommer i Alka Superligaen, og har indtil videre dømt 20 kampe, udvist tre spillere og fløjtet for straffespark en enkelt gang. To af de røde kort faldt i en Superligakamp med deltagelse af F.C. København, begge udvisninger ramte dog modstanderen SønderjyskE – og F.C. København endte med at vinde kampen 2-1.

Kampen mellem SønderjyskE og F.C. København er den eneste gang Jørgen Daugbjerg Burchardt har dømt en Superligakamp med deltagelse af Byens Hold.

De to linijedommere er Henrik Sønderby og Brian Qvist , mens torsdagens dommer Michael Tykgaard denne gang er en af kampens to mållinjedommere. Peter Rasmussen er også mållinjedommer, mens Jakob Bille har fået posten som 4. dommer.

KARANTÆNE-INFORMATION
F.C. København fik to gule kort i 1-0 sejren over FC Midtjylland. William Kvist fik 3 strafpoint og Erik Johansson fik seks strafpoint. Havde William Kvist fået fire strafpoint, var han røget i karantæne – men med 29 strafpoint slipper han for en karantænedag.

Dermed er Kvist nu sammen med Zanka i alvorlig karantænefare, for begge spillere vil med selv et mildt gult kort få en spilledags karantæne.