K V U T Målscore
Hjemme 14 12 2 0 33-7
Ude 23 13 7 3 41-29
I alt 37 25 9 3 74-36

Vi mødte SønderjyskE to gange sidste sæson, og i Telia Parken den 19. august førte sønderjyderne førte 2-1 indtil de sidste ti minutter. Men mål af Verbic og Pavlovic sørgede for 3-2, og dermed havde de stadig aldrig slået os i Superligaen, kun to gange i pokalen. Men den 19. november i Haderslev gik den ikke længere: SønderjyskE vandt en klar 3-0-sejr.

Relativt få FCK-hjemmekampe
SønderjyskE er den klub, vi relativt set har spillet færrest hjemmekampe mod - kun 40 % af vores indbyrdes opgør.

Efter mange Superliga-sæsoner med et ulige antal kampe mod hvert hold burde det nok udligne sig over tid (hvad det også har gjort for langt de fleste hold). Men skæbnen (eller programudvalget) har i to ud af 10 sæsoner givet SønderjyskE to af de tre kampe på hjemmebane.

Første gang var i 2000-01 (under navnet Haderslev BK), og anden gang var i 2013-14.

Desuden har vi mødt dem fire gange i pokalen: to udekampe i 2009/10 og 2011/12, og to semifinaler i 2012/13 med både hjemme- og udekamp.

I den anden ende af "skalaen" ligger Randers FC, hvor vi har spillet hjemme i  hjemmebane i 21 af 36 opgør (58 %).

SønderjyskE denne sæson
Efter seks runder lå SønderjyskE nr. 9 med syv point, og deres kampe har generelt været tætte med flere sene scoringer:

Mart Lieder

Sebastian Mielitz, Marc Pedersen og Kees Luijckx har spillet alle minutter i sæsonen, og Mart Lieder og Christian 'Greko' Jakobsen har også været meget i aktion.

SønderjyskE’s målscorere
2 mål, Kees Luijckx
1 mål, Mart Lieder, Stefan Gartenmann, Christian 'Greko' Jakobsen og Mads Hvilsom