En af de der underlige kampe

På fredag møder vi Næstved i DONG Cup'ens kvartfinale. Næstved begår sig til dagligt i 2.division hvor de p.t. er placeret på tredjepladsen.

Lad os starte med at slå en ting fast: Det er en skandale hvis F.C. København ikke går videre til semifinalerne. Så er det sagt og lad os så komme i gang med den "rigtige" optakt.

Næstved er et forholdsvis uskrevet blad. De fleste kan nok huske klubben fra midten af 90'erne hvor de var i landets bedste række, og blandt andet havde nogle mindeværdige opgør med F.C. København.

Ny huserer de som sagt i 2.division og der er faktisk kun en enkelt gammel kendning tilbage på det hold, nemlig Frank Hougaard. Hougaard er dog ifølge vores kilder ikke den helt store træningsnarkoman mere og sidder mest på bænken. De har dog fået opbygget et godt, ung hold med gode tekniske kvaliteter.

Deres bedste spiller vurderer vi til, at være Henrik Hansen, der spiller offensiv midtbane. Næstved spiller 4-4-2, og her er Henrik Hansen den offensive kræft på midtbanen. Sammen med de to angribere, Anders Clausen og Carsten Johansen leverer de en god gang teknisk kvikt angrebsspil, der også har gjort dem til et tophold i 2.division.

Der er ingen skader i Næstveds trup, så det er i stærkeste opstilling Næstved stiller op i mod Byens Hold.

Hos F.C. København er det sådan set det samme. Kun Pascal Simpson er ikke klar, og man regner også med, at Zuma bliver frisk til på fredag, så han også vil være spilleklar.

Kampen burde blive vundet komfortabelt af F.C. København. Man skal kunne se en stor forskel på toppen af anden division og de danske mestre, og det tror internet-afdelingen da også kommer til at ske.

En times kørsel er der fra København til Næstved. Alle FCK-fans burde tage turen derned Langfredag og støtte Byens Hold. Der er langsidepladser til alle blå-hvide fans - så kom og vær' med!