Dumt pointtab

Dumt pointtab

William Kvist 
 - Jeg kan kun sige øv, ærgerligt og dumt pointtab, specielt fordi vi spillede en kamp med et rigtigt godt flow i det offensive spil. Men begge gange vi kommer foran, der falder vi i tempo og vi skal blive bedre til at lukke kampene og holde fast. Defensivt skal vi stå bedre, og så skal vi holde fast i bolden. Det er en mental ting, for vi kan jo godt, men i stedet for en masse duelspil skal vi vinde kampene ved possession. Vi skal blive bedre til at holde vores aftaler... 

Thomas Delaney 
 - Vi skal vinde den her kamp. Vi er gode offensive og har styr på det. Men efter vi kommer foran overlader vi alt for meget spil til dem. Vi skal være meget stærkere når vi kommer foran - og holde fast i føringen. Det her var ikke godt nok. 

Kasper Kusk 
 - Vi har egentlig fint styr på dem i 1. halvleg, men alligevel formår de at score et mål på to chancer. I 2. halvleg kommer vi godt igang, og vi skal kunne lukke den her kamp. Vi er desværre sårbare defensivt - og så skal vi simpelthen score nogle flere mål. 

Mikael Antonsson 
 - Vi skulle være i stand til at holde fast efter vi var kommet foran. Vi skal score nogle flere mål, men vi skal også vare i stand til at lukke ned defensivt. Det sker ikke, og det er bare ikke godt nok.