Theo Sander
Andreas Cornelius
Jordan Larsson

Diogo og Cornelius på tavlen mod Fredericia

På mål af Diogo Goncalves og Andreas Cornelius vandt F.C. København i dag 2-0 over FC Fredericia i en 70 minutters træningskamp på Nummer 10.

Mohamed Elyounoussi ramte træværket indledningsvis i opgøret, men åbningsmålet kom kort før den halve time, da Andreas Cornelius sled sig igennem i højre side af straffesparksfeltet og serverede bolden på et sølvfad for Diogo, der blot behøvede at sætte indersiden på til en fortjent føring.

Godt ti minutter senere tog Corner sagen i egen hånd, da han fik en fremlægning fra indskiftede Rasmus Falk og først skubbede en Fredericia-forsvarer væk og siden også afdriblede målmanden til en sikker scoring i det tomme mål.

Det var primært en testkamp for de FCK-spillere, der ikke er med landshold - eller var kommet tilbage fra landshold og havde behov for nogle flere kampminutter i benene.

Argentinske Mateo Tanlongo fik uofficiel debut på positionen som central midt, indtil han planmæssigt udgik mod slutningen. De øvrige udskiftninger, herunder at Falk afløste Lerager ca. halvvejs i kampen, var også planlagte på forhånd.