- Det var kæmpestort!

Vores to brasilianske spillere, Ailton Almeida og Cesar Santin, fik en lille drøm udfyldt da de efter tirsdagens træning mødte en af største spillere nogensinde, nemlig landsmanden Edison Arantes do Nascimento - bedre kendt som Pelé! Den tidligere verdensmester er p.t. i København for at promovere byen Rio de Janeiro i forbindelse med IOC-kongressen, der løber af stablen i denne uge.

 

Pelé, Cesar og Ailton var i dagens anledning ”trænere” for et par hold i en specielarrangeret ”Street Football” event i Bispebjerg. Vores to brasilianske angribere var tydeligvis påvirkede af at være så tæt på den nu 69-årige fodboldlegende, og de fik autografer og tog billeder som alle andre fodboldfans, der var til stede ved dagens seance.

 

- Det er kæmpestort for mig at får den ære at møde Pelé. Vi talte ikke så længe sammen, men jeg kunne hurtig mærke at han er en dejlig, varm person. Han er selvfølgelig en kæmpe stjerne for alle fra Brasilien og det var fantastisk for os at komme til at møde ham, sagde Ailton efter han checkede hos FCK.DK's udsendte, at de billeder af ham sammen med Pelé var i orden!

 

 

Pelé og Cesar...

 

 

Pelé og Ailton...

 

 

Der var mødt en smule pressefolk op...find Pelé...

 

 

Holdfoto...

Fotos: FCK.DK / Charles Maskelyne