Victor Kristiansen

DERBY-fokus

Tætte Derbyer
Det er Derby nr. 114 i Superliga, pokal og Royal League, og vi har 51 sejre mod Brøndbys 34, mens 28 er endt uafgjort.

Vi er dog uden sejr i de seneste fire Derbyer (U2, T2), men det har været tætte opgør. Det var det også, da vi senest vandt den 1. december 2019, hvor Fischer scorede sejrsmålet i sidste minut.

Viktor Fischer for Nedre C

Den 21. juni 2020 kom vi foran i Brøndby 11 minutter før tid ved Pep Biel, men Uhre udlignede i 89. minut. Opgøret i Parken 12. juli 2020 sluttede 0-0, og da vi mødtes i denne sæson tabte vi 1-2 i Parken på et Uhre-mål i 93. minut, og det seneste opgør i Brøndby blev også først afgjort i slutminutterne efter et par VAR-kendelser.

Kun fire af de seneste 26 Derbyer er vundet med mere end et mål (vi vandt 2-0 i april 2016, 3-1 i maj 2017 og 3-1 i august 2018, og Brøndby vandt 3-1 i oktober 2019).

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT

Brøndby denne sæson
Brøndby mistede førstepladsen efter søndagens nederlag i Herning, men har stadig 7 points forspring til os og AGF.

Brøndby tabte også til FC Midtjylland i februar, men er ellers ubesejrede i år. De har, ligesom os, kun vundet to de seneste seks kampe, hvor de i snit har scoret et mål pr. kamp – efter at de i sæsonens første 17 kampe scorede to mål i snit pr. kamp.