"Der er stadig noget at arbejde med"

Efter den flotte sejr over FC Midtjylland i søndags, har vi spillet Royal League-kamp mod Malmö torsdag. Anser du det som et problem, at disse midtugeopgør nu ligger mellem SAS Liga-kampene?

- Jeg synes, det er positivt. På denne måde kommer vi til at bruge alle spillerne i truppen i betydende kampe, og det er en fordel. Det betyder, at alle vores spillere kommer i kampform, og jo længere frem i turneringerne vi når, desto mere vil dette komme os til gavn.

Er det bevidst, at du sparede nogle spillere i kampen mod Malmö?

- Både og. Til kampen mod Malmö var vi dog tvunget til at skifte ud på flere pladser end beregnet, da Álvaro og Hoseth havde lagt sig med influenza, mens Zuma og Tobiasen har haft lidt problemer med lysken. Men jeg vælger igen at fokusere på det positive. Vi har en bred trup, og det er blandt andet i disse situationer med mange kampe, at den kommer til nytte.

Hvad er din vurdering af sejren over FC Midtjylland?

- Når man vinder med fire mål mod rækkens nummer to i premierekampen, er der grund til at være tilfreds. Vi leverede meget flot og koncentreret spil i 70 minutter af kampen, mens vi også have 20 minutter, der ikke var så gode. Så der er stadig noget at arbejde med, men det lover godt.

Hvad forventer du dig af kampen mod Randers?

- Jeg tror, at Randers vil stå meget langt tilbage på banen med et kompakt forsvar. Så er det vores opgave at løsne op for dette, med hurtigt pasningsspil og præstere et højt teknisk niveau. Klarer vi ikke dette, kan man hurtigt lave fejl, og det bliver straffet med kontraløb.

Jeg vil dog sige, at vores forsvarsspil - og det starter ved manden, der er nærmest bolden når modstanderen har den - har fungeret rigtig flot. Når alle mand deltager i dette, er vi gode til at få lagt et højt pres på modstanderen. Dette er selvsagt en vigtig parameter i kampen om tre point.

Føler du, at holdet generelt er oppe på det niveau, du gerne vil have det?

- Det afgørende er, at vi kan holde truppen skadesfri. Gør vi det, kan vi bevare kontinuiteten, og som jeg har været inde på tidligere, ser holdet meget stærkt ud i øjeblikket. Erfaringerne fra efteråret var, at holdets rytme blev slået i stykker, da vi havde en del skader og karantæner. Undgår vi dette, tror jeg på et stort forår.