Debut til Rune!

Rune Petersen fik debut for det danske U21-landshold tirsdag aften på Odense Stadion.

Rune siger selv om landskampen: "Vi spillede 2-2 og det synes jeg egentligt var et meget fair resultat. Vi spiller en god 1. halvleg og holder tyskerne væk fra chancer i de første 40 minutter. Så får vi et straffe og scorer på det. Det gør så, at vi luller os lidt i søvn og tyskerne får så 2 chancer inden for de sidste 5 minutter af 1. halvleg. De scorer så på den ene.
2. halvleg minder en del om den første. Vi skaber selv en del fremad og får jo altså scoret et mål til. De to mål tyskerne får, synes jeg er resultat af nogle forsvarsfejl, men hvis der skulle have været en vinder, burde det have været Danmark."

...Og din egen præstation. Hvad synes du om den?

"Jeg synes det gik fint - havde ikke så meget at lave. De havde en enkelt "halv" friløber som jeg reddede."
"Det var rart at få debut på landholdet og jeg håber bestemt ikke at det var sidste gang!"