De røde vandt

Nej, der er ikke tale om et metafor i forbindelse med at dags dato er den 1. maj, men blot det faktum, at dagens træning på Nummer 10 endte med en sejr til det rødklædte hold.

 

Ståle Solbakken havde dikteret godt og vel fem kvarters træning som opladning til onsdagens pokalsemifinale mod Lyngby Boldklub i PARKEN. Træningen var ikke anderledes end det man har set tidligere på sæsonen, men alligevel var den som altid interessant at overvære.

 

Traditionen tro blev træningen afsluttet med en gang spil til to mål, hvor det røde hold disket op med adskillige lækkerier til både deres men også tilskuernes begejstring. Selvom de blå fik scoret det sidste mål, ændrede det ikke på at de røde kunne lade sig hylde (mest af dem selv...).

 

’Overligger’ var som sædvanlig det sidste på programmet, og her stod der flere rutinerede kræfter tilbage til sidst. Faktisk endte det med en direkte duel mellem de to landsholdspillere, Niclas Jensen og Michael Gravgaard. Her trak venstrebacken det længste strå og Gravgaard måtte derfor til lommerne og købe sodavand til resten af holdet – hvilket den kære viceanfører ikke var helt tilfreds med…

 

FCK.DK havde en fotograf til stede og fangede lidt billeder fra en hyggelig dag på Jens Jessens Vej:

 

 

Oscar Wendt - næsten ikke til at kende med sit nye garn...

 

 

To glade angribere efter et lækkert mål...

 

 

Vinderne fra det røde hold...

 

 

Nathan Coe var på træningsbanen sammen med Per Wind...

 

 

Ståle giver instrukser...

 

 

En skuffet Gravgaard måtte til lommerne...

Fotos: Daniel Rommedahl / © F.C. København