CV: - Mos får vist hvorfor...

CV: - Langt fra godt nok

Forårets afsluttende træningskamp endte med et 0-1 nederlag til Johan Wilands gamle venner fra IF Elfsborg. Det var ikke en af F.C. Københavns bedste kampe, men det gav cheftræner Carsten V. Jensen også udtryk for efter kampen.

Af Jan Eliassen
Efter opgøret startede Carsten V. Jensen med tørt at konstatere:

- Man må da håbe at en dårlig generalprøve betyder en god premiere. Vi begik i dagens kamp et uhørt antal uprovokerede fejl, og havde et dårligt forsvar, et dårligt angreb og spillede en dårlig kamp. Men nederlaget koster os jo ikke noget i første omgang, men det er da klart, at spiller vi også sådan når turneringen går i gang, så ser det skidt ud for forårets kampe.

- Vi kan selvfølgelig ikke glæde os over en dårlig præstation, men det viser, at man ikke kan bade sig gennem en kamp og så vinde. Vi lavede en hurtig evaluering efter kampen, og kan bare sige, at det langt fra var godt nok i dag.

- Der var rigtig mange af spillerne der i dag fik mange minutter i benene, og det er vigtigt nu hvor vi nærmer os det første opgør i Aalborg. Der er mange af spillerne fra kampen i dag, der ligner gengangere til næste uges kamp – medmindre de spillede meget dårligt i dag, for i F.C. København er det jo sådan, at alle spillere presses på deres position af andre gode spillere.

Kris Stadsgaard og ”Mos” er begge nye i klubben, og CV satte disse ord på deres start i klubben:

- De er begge faldet rigtig godt til og har leveret gode præstationer. Stadsgaard er en god all-round forsvarer og ”Mos” har allerede fået scoret nogle mål for F.C. København.

CV afsluttede med at sige:

- Selv hvis det var gået godt i dag, så havde der været nogle ting vi skulle rette på træningsbanen. Men efter dagens kamp, så siger det sig selv, at vi naturligvis skal have rettet nogle ting til træning, inden det for alvor går løs i den kommende weekend.


Thomas Delaney: Et wake up call

- Det var ikke godt nok! Starten var egentlig god nok, i hvert fald de første 15 minutter, men så begynder vi at tage alt for let på det, og laver alt for mange personlige fejl. Jeg må nok også sige, at jeg ved min chance i 2. halvleg afsluttede rigtig skidt, for jeg skulle naturligvis have scoret. Det eneste vi kan bruge kampen til er en form for "wake up call" og til at minde os om, at vi ikke er uovervindelige.


Kris Stadsgaard: En pose blandede bolsjer

- Vi spillede for langsomt og folk ville det ikke rigtigt. Det var skuffende og vores præstation var overordnet set som en pose blandede bolsjer. Det eneste gode er jo nok, at vi lige bliver mindet om, at vi godt kan besejres...


Sölvi Ottesen: Vi skal nok levere varen i næste weekend

- Samspillet med Kris gik meget godt, men som hold leverer vi ikke en god kamp. Vi har haft en positiv pre-season, og vi har troen på, at vi nok skal levere varen når det i næste weekend går løs mod AaB. Der er selvtillid i truppen og ingen form for panik.


César Santin: Vi skal lære af de fejl vi begik i dag

- Det var nok en af vores dårligste kampe, men det vigtigste for os er også, at vi er klar i næste weekend. Nu har vi en uges træning mere, og her skal vi lære af de fejl vi begik i dag. For mig var det skønt med en masse spilletid, og jeg føler mig i god form og med god energi i benene...