Corner: Fedt at være tilbage

Corner: Fedt at være tilbage

Andreas Cornelius 
 - Det var fedt at være tilbage, og selvfølgelig ekstra dejligt at komme tilbage i en kamp hvor vi vinder. Så jeg er tilfreds, og synes jeg fik en god form for opvarmning op til Brugge-kampen. 

Youssef Toutouh 
 - Synes vi spiller en lidt blandet kamp, men dejligt med en sejr – og med at så mange tilhængere kommer en lørdag aften og bakker os op. Så fra mig stor respekt for opbakningen, men jeg synes også, at Delaney havde fortjent det. At Delaney rejser kommer også til at gøre ondt på mig, for udover at vi mister en god spiller, er det også farvel til en god ven. Så vigtigt for os, at vi her i Telia Parken fik sagt farvel til Delaney med en sejr. Vi har længe været gode hjemme, og det var vi igen i dag. 

Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
 - Det var dejligt at få endnu et clean sheet. Jeg synes ikke, at kampen var specielt hård – og vi holder dem jo fra at komme frem til nogle chancer. Jeg synes vi kontrollerede kampen, og alt i alt spillede en fin kamp. 

Erik Johansson 
 - Det var vel en OK kamp fra vores side, og ros til Randers for at være et godt hold. De er meget farlige på kontraerne, men vi var, hvor vi skulle være – og sørgede dermed for, at de ikke kom frem til nogle store chancer. Så en god kamp af os, og vigtigt med endnu en sejr. 

Thomas Delaney 
 - Jeg var nok lidt rørt inde kampen, og var det også da vi kom på banen og musikken spillede. Men da først kampen kom i gang, tænkte jeg ikke så meget over det. Det gjorde jeg til gengæld da kampen var slut, og det her var en rigtig god oplevelse for mig – en fantastisk dag. Jeg synes vi havde svært ved at få fodfæste i kampen, men efter en lidt svært start blev vi stille og roligt bedre. Vi gjorde hvad der skulle til for at vinde, men nok ikke så meget mere end det.