Corner på besøg i København

Cornelius glæder sig til endnu et gensyn: Det bliver en slags finale

Torsdag aften besøger Andreas Cornelius endnu engang sin gamle hjemmebane, når han og Bordeaux-holdet kommer til Telia Parken for at få afgjort, hvem der skal gå videre fra Europa League-gruppespillet.

”Det bliver sjovt at skulle spille mod FCK, ligesom det har været de sidste par gange. Der er en masse på spil, fordi begge hold kan gå videre, så det bliver forhåbentlig en god kamp. Det er jo en slags finale, hvis ellers Zenit slår Slavia Prag. Det bliver spændende,” siger Andreas Cornelius.

>> ALT KAN SKE - find din plads til kampen her

Bordeaux kom skidt fra land i gruppen med tre nederlag i træk. Men i de seneste to kampe har Cornelius og co. fået fire point, så med en sejr kan franskmændene ligesom os gå videre til 1/16-finalerne, hvis Zenit samtidigt slår Slavia i Prag.

”Vi fik en rigtig dårlig start i gruppen, så bare det, at vi har noget at spille for, er fedt. Og så er det jo ekstra sjovt for mig, at det er i Telia Parken,” siger Andreas Cornelius.

Vi har som bekendt allerede mødt Cornelius to gange tidligere i sæsonen - det var i dobbeltopgøret mod Atalanta i august. Siden er han blevet udlejet til Bordeaux, hvor han mest har været indskifter. Cornelius har dog blandt andet gjort sig bemærket med oplægget til udligningen i vores indbyrdes kamp i oktober og for nyligt med 2-2-målet hjemme mod PSG i begyndelsen af december.