Ulvene gæster Telia Parken

Club Brugge KV siden sidst

Club Brugge KV ligger nummer 3
Siden den uafgjorte 1-1 kamp mod F.C. København har Club Brugge KV spillet tre kampe i den hjemlige Jupiler League. De har ikke tabt nogle af de tre kampe, men har også blot vundet en af dem – men på trods af tabet af point i de uafgjorte kampe, er topholdet Anderlecht stadig indenfor rækkevidde.

I den første kamp efter opgøret mod F.C. København tog Club Brugge KV hjemme imod Gent. Gæsterne kom foran 1-0 tidligt i kampen, men Tom De Sutter sørgede med to scoringer for, at Club Brugge KV kunne gå til pause foran 2–1. Blot syv minutter inde i 2. halvleg blev Brugges Oscar Duarte udvist, og det overtal udnyttede Gent til at få 2-2 med hjem fra Brugge.

Den efterfølgende kamp var på udebane mod Mouscron-Peruwelz. I det opgør fik Club Brugge KV gang i målscoringen, og Felipe Gedoz gjorde det til 1-0 før pausen. I 2. halvleg nettede Tom De Sutter to gange og Nicolas Castillo en enkelt gang, inden Nicolas Perez fik reduceret til 1-4 to minutter før tid.

Hvor Club Brugge KV havde gang i målscoringen mod både Gent og Mouscron-Peruwelz , var det ikke tilfældet i den forgangne weekend, hvor Club Brugge KV spillede 0-0 på udebane mod Sporting Charleroi.

Stillingen i Jupiler League er den, at Anderlecht topper med 27 point for 14 kampe, herefter følger Gent med 26 point og Club Brugge KV med 25 point på 3. pladsen. Club Brugge KV er med målscoren 28-14 det hold i ligaen flest scorede mål og den bedste måldifference.

Club Brugge KV i Europa League
Udover at have spillet 1-1 mod F.C. København, har Club Brugge KV spillet 0-0 mod Torino FC samt besejret finske HJK med 3-0. De fem point placerer Club Brugge KV på 2. pladsen i gruppen, et point foran F.C. København og to point efter Torino FC. HJK ligger sidst uden point.

Efter kampen i Telia Parken torsdag aften skal Club Brugge KV møde Torino FC på udebane samt HJK hjemme på Jan Breydelstadion.