Jacob Neestrup

Neestrup: Opgaven løst

”Det blev en lidt nervøs kamp, men vi holdt dem nede på halvanden chance, og selv om vi heller ikke skabte så meget som vi gerne ville, så synes jeg, at vi vandt fortjent,” sagde Jacob Neestrup efter 2-0-sejren over Silkeborg.

”Vi havde gode perioder og også perioder, hvor det blev forkrampet, og vi blev for passive, men vi skulle bare have de tre point i dag. Og vi havde nok ikke fået ros for at spille dem ud af banen og skabe ti store chancer, hvis vi ikke havde vundet…”

”Når man kommer fra tre kampe uden sejr, så er Silkeborg ikke den nemmeste modstander, fordi de kan gøre både modstanderen og fansene utålmodige med deres spil. Som sagt var vi måske også lidt tynget af omstændighederne, mens spillerne leverede en solid arbejdsindsats, og vi står her bagefter med de tre point, som vi kom efter, så opgaven er løst."

"Nu venter der en ny uge på træningsbanen, og hvis vi arbejder lige så hårdt og målrettet som i sidste uge, så er vi klar til at gå og vinde den næste kamp igen på søndag mod AGF. Det er det eneste, det handler om lige nu, at tage en kamp ad gangen og fokusere på os selv og vores præstationer, uanset hvordan det går i de andre kampe," sagde Jacob Neestrup.