Citater efter den målløse sæsonpremiere

Citater efter den målløse sæsonpremiere

Steve de Ridder:
- Det er ikke godt nok i dag, så selvfølgelig er jeg ikke tilfreds, men vi skaber i det mindste mange chancer, men er bare ikke skarpe nok foran mål, så det må vi arbejde på. Jeg har selv én jeg kan score på, og der er klart straffe i situationen. Der kunne vi ellers være kommet tidligt foran.

Mathias Zanka:
- De første og sidste 10-15 minutter er OK, men efter den gode start laver vi for mange individuelle fejl, som ikke kan skyldes at holdet ikke er spillet sammen. Men selvfølgelig spiller det også ind her i starten. Men når man ser på antallet af chancer, så bør vi jo vinde.

Bashkim Kadrii:
- Jeg fik debut meget hurtigere end jeg havde forestillet mig, men efterhånden som jeg kom ind i kampen, synes jeg det gik bedre og bedre. Det har været lidt forvirrende her de sidste par dage, men også superfedt, men nu må der gerne lige falde lidt ro på.

Ståle Solbakken:
- Vi åbner godt, men mister så rytmen og får svært ved at spille hurtigt nok rundt. Der er for mange, der trækker med bolden i stedet for at spille den hurtigt videre, og på den måde bliver tempoet meget lavere end vi vil, og den bliver spillet mere på Silkeborgs præmisser.

- Efter pausen hvor vi laver nogle taktiske ændringer får vi lagt større tryk på mod slutningen, hvor de også bliver trætte efter deres store løbearbejde, og så skaber vi store chancer nok til at vinde. falder lidt ud af rytmen, har svært ved at spille hurtigt nok, tror det er lidt i takt med at græsset bliver tørt, så fører vi bolden for meget og tempoet bliver meget lavere end vi vil. Men vi laver nogle taktiske ændringer og får lagt større tryk mod slutningen, hvor de også bliver trætte efter et stort løbearbejde, og vi har også chancer nok til at vinde.