Medrejsende fans i Kuopio

Champions League-datoer til 2. kval.runde

UEFA har nu fastlagt datoerne for vores kampe i 2. kval.runde af Champions League-kvalifikationen - selv om vi først kender modstanderen ca. en uge før den første kamp.

Vi indleder på udebane tirsdag den 23. juli og spiller returkamp hjemme i Telia Parken onsdag den 31. juli. Tidspunkt for kampstart er ikke fastlagt endnu.

Hvem kan vi møde?
Vi skal møde vinderen af en kamp i 1. kval.runde mellem The New Saints fra Wales og et af de fire hold, der spiller kvalifikationsturnering om retten til at komme med i 1. kval.runde. The New Saints trak hjemmebane i deres første kval.rundekamp, men det kan muligvis blive ændret.

De fire kvalifikationshold mødes i semifinaler den 25. juni og en finale 28. juni. Alle kampene spilles i Pristina i Kosovo, og semifinalerne afvikles kun med én kamp.

25. juni, kl. 15.00 KF Feronikeli (Kosovo) - Lincoln Red Imps FC (Gibraltar)
25. juni, kl. 20.30 S.P. Tre Penne (San Marino) - FC Santa Coloma (Andorra)

28. juni, kl. 20.45 Finale

Hvad gør fans, der vil se vores første udekamp?
Som sagt kender vi først vores modstander seks eller syv dage før vores første kamp, afhængigt af returkampen i 1. kval.runde spilles tirsdag den 16. eller onsdag den 17. juli. Rent logistisk er det selvfølgelig ikke optimalt for hverken klub eller fans, men det er vilkårene, når kval.runderne ligger tæt.

Alternativt kan du gamble og bestille tidligere til den klub/destination, du tror vi skal møde. Venter du til den 28. juni, er det reduceret til enten Wales eller en af de andre destinationer.

Vi kan af gode grunde ikke sige noget om, hvor mange billetter vi får tildelt, billetpriser m.m., og selv om det ikke plejer at være et problem til disse kval.kampe, så er der altid en vis risiko ved at købe rejsen uden at have billetten i hånden.

De fem mulige modstandere spiller deres kampe her:

  • FC Santa Coloma: Estadi Comunal i Andorra la Vella
  • Lincoln Red Imps: Victoria Stadium på Gibraltar
  • KF Feronikeli: Stadiumi Fadil Vokrri i Pristina
  • S.P. Tre Penne: San Marino Stadium i Serravalle
  • The New Saints: Park Hall i Oswestry