César Santin til F.C. København

César Santin til F.C. København

Carsten V. Jensen byder Cesar Santin velkommen til København

Foto: Carl Redhead

 

 

F.C. København er blevet enige med den brasilianske offensivspiller, Cesar Santin, fra svenske Kalmar FF, om en 5-årig kontrakt med Løverne. Santin spiller afskedskamp for sin svenske klub på mandag, når Kalmar FF møder Malmø, og starter officielt i F.C. København torsdag den 24. juli.

 

27-årige Cesar Santin har i alt spillet 94 kampe for Kalmar FF, og har været en af Allsvenskans absolut største profiler i de senere år. I indeværende sæson har brasilianeren været stærkt medvirkende til Kalmars succes, hvor klubben i øjeblikket er placeret på en førsteplads i den bedste svenske række.

 

- Vi har gennem længere tid arbejdet på at hente Cesar, og vi er utrolig tilfredse med at kunne tilknytte en spiller af hans kaliber. Det er en spiller, der kan bruges på de fleste offensive positioner på både midtbanen og i angrebet. Santin har gennem længere tid vist store dele af sit potentiale i Allsvenskan, og vi glæder os nu til at se ham i den hvide trøje, siger en meget tilfreds sportsdirektør, Carsten V. Jensen.

 

Cesar Santin, der får rygnummer 11 hos Byens Hold, ser ligeledes frem til de nye udfordringer:

 

- F.C. København er en stor klub i Europa, så jeg er naturligvis meget glad for at få lov til at spille her. Jeg glæder mig til at have PARKEN som min hjemmebane, for jeg har jo været her før med Kalmar, og jeg var meget imponeret over stedet. Klubben har mange fans, og jeg håber jeg kan være med til at gøre dem glade ved at vinde en masse fodboldkampe, siger Cesar Santin.

 

 

 

Fotos: Carl Redhead