Cesar Santin på træningsbanen

Cesar Santin på træningsbanen

F.C. Københavns nye offensivspiller, brasilianeren Cesar Santin, trænede i dag med sine nye holdkammerater for første gang. Der var mødt mange fans frem i det dejlige solskinsvejr over Frederiksberg, og de kunne se den nye 11'er gøre et rigtig godt indtryk og vise stor skarphed i spillet til to mål. Rasmus Würtz var også ude på græsset med en bold i dag for første gang siden han i begyndelsen af juli blev opereret for sportsbrok.

 

Santin fortalte efter træningen, at han glæder sig meget til at begynde i det, han kalder Skandinaviens største klub. Han kender mest til klubben fra TV, men kunne også huske, at han sammen med Kalmar FF har mødt F.C. København et par gange og bl.a. scorede sejrsmålet, da de to klubber mødtes i Royal League i december 2005.

 

- Lige nu er jeg lidt træt, jeg kom til København i går, og det hele er altid lidt hektisk den første dag, men det var en god gang træning, sagde Santin, da han mødte pressen efter halvanden time på træningsanlægget på Jens Jessens Vej.

 

- Det er selvfølgelig dejligt, at der er to brasilianere i truppen i forvejen, som jeg kan tale portugisisk med, det har jeg også været vant til fra Kalmar, sagde Santin, der ikke fik lært at tale svensk, mens han var i Kalmar og i stedet kommunikerer på engelsk. Han har dog planer om at lære dansk.

 

"Santin" stod der på hans trøje i Kalmer, og det kommer der også til i F.C. København, hvor han som nævnt overtager nr. 11 fra Marcus Allbäck. Et nummer der forpligter, men Santin vil ikke selv sætte tal på, hvor mange mål man kan forvente fra hans side i år. Han kan benyttes både i angrebet og på midtbanen, og han siger selv, at hans foretrukne position er i venstre side af banen.

 

Rasmus Würtz var også i aktion igen i dag for første gang siden han i begyndelsen af juli blev opereret for sportsbrok. Han løb lidt rundt for sig selv med en bold og lavede nogle specielle øvelser, som fysisk træner Anders Storskov havde tilrettelagt. Rasmus var selvfølgelig ærgerlig over at gå glip af sæsonstarten, men glædede sig over, at han være ude med en bold igen:

 

Mikael Antonsson var derimod ikke ude på træningsbanen efter den forstrækning han fik i knæet mod Bristol Rovers i tirsdags, og som nok holder ham ude et par uger.

 

 

 

 Anders Storskov hjælper Santin med at få pulsmåleren til at sidde rigtigt. 

 

 

 Støvler med masser af mål i...

 

 

Dagens træning blev indledt med en pulstest for hele truppen - her Kvist, Laursen, Santin og Atiba.