Nicolai Boilesen

Boilesen: Vi fik et boost i lørdags

Nicolai Boilesen ser frem mod det spændende returopgør mod Qarabag FK onsdag aften:

"Jeg tror, de vil spille meget på kontra og prøve at få et mål, som tvinger os til at skulle op og lave tre. Vi skal selv finde det spil frem, vi viste i 1. halvleg mod SønderjyskE, som var vores bedste hidtil i sæsonen. De kom ikke rigtig til noget, fordi vi lykkedes med at have bolden meget mere end i vores andre hjemmekampe, og det pres skal vi også forsøge at lægge på onsdag. Og så selvfølgelig score de mål, der sender os videre," siger Boilesen.

Ud over den gode 1. halvleg i lørdags, var glæden over den gode afslutning på kampen klart større end ærgrelsen over den vending, kampen tog midt i 2. halvleg. 

"Det føltes lidt uvirkeligt, men når man ser det bagefter, er det jo ikke et kollaps. De scorer to mål ud af nærmest ingenting, men ellers havde de intet haft. De får ganske vist en eller to chancer mere, da vi begynder at satse kraftigt fremad, men vi skulle jo selv have afgjort det længe før. Men det boost, som det giver at score to gange til sidst, kan vi forhåbentlig tage med og bruge på onsdag. Og så med masser af fans på lægterne. Det hjalp i hvert fald dem dernede, hvor de blev båret frem af deres hjemmepublikum," slutter Boilesen.

 

Billetter til Qarabag-hjemmekampen onsdag 20.45

Link til billetkøb

Priser:
DFDS Familietribunen (D):  185 kr. (voksne) og 100 kr. (børn)
Nedre Unibet (B):  185 kr. (voksne)
Carlsberg tribunen (C): 235 kr. (voksne) og 145 kr. (børn)