Nicolai Boilesen

Boilesen om vejen frem: Skal se os selv i spejlet hver især

Hvor end spillerne gerne ville, så fungerer spillet ikke just netop nu. Nicolai Boilesen forklarer her, hvordan han oplever tingenes tilstand i øjeblikket.

”Man mærker, at folk er ramt på selvtilliden. Jess (Thorup, red.) har også allerede sagt det. Man kan se, at folk tvivler - både med og uden bold. Hvornår skal man fx gå i pres som hold? Stoler man nok på sidemanden, eller vælger man den sikre løsning og bakker tilbage? Tør man vende op i banen og spille frit, når man får bolden? Tør man at spille på førsteberøringen, eller vælger man et touch mere, så alting bliver langsommere end det behøver at være? Det er sådan noget, vi er ramt af,” forklarer Nicolai Boilesen.Hårdt arbejde i hårde tider
Spørgsmålet er så, hvad vejen frem er i den nuværende situation, hvor der er langt til toppen af tabellen:

”Holdet har det hårdt i øjeblikket, og vi er ikke, hvor vi skal være. Det er indlysende og det er vi helt bevidste om, for man skal ikke benægte det. Det er også første skridt til at komme videre og ovenpå igen - at vi er opmærksomme på problemerne, så vi kan få det ændret hurtigst muligt. Jeg ved godt, at det er en kliché, men det kan vi kun gøre gennem hårdt arbejde til træning og i kamp. Vi har også en masse samtaler om det, og vi skal se os selv i spejlet hver især. Det handler om at leve op til vores egen standard og finde stoltheden frem igen. Og så skal vi have arbejdshandskerne på. Det er det eneste, der kan få os ovenpå igen.”

Annus Horribilis
Med corona-restriktioner udenfor banen og resultaterne på banen har de seneste mange måneder generelt været en barsk omgang for både klubben og for spillerne:


”Kalenderåret 2020 har jo på mange måder været helt skidt for alle. For vores vedkommende mangler vi vores fans, og vi savner så meget at have dem i ryggen. Det betyder meget mere, end man tror. Forhåbentlig kan vi rejse os og være sammen med dem snart. Men lige nu er vi nødt til at fokusere på det, vi kan gøre noget ved og selv er herrer over. Og det er primært det spillemæssige. Men det er også tvingende nødvendigt, at vi er konstruktive, selvom det ser sort ud lige nu, og ikke begynder at pege fingre ad hinanden eller give andre skylden. Vejen frem er at vide, hvor vi står og hvilken vej, vi skal. Og det arbejde er vi igang med,” lyder det fra den 28-årige venstre back, der er noteret for 105 kampe for løverne.

Kampen mod SønderjyskE på søndag spilles kl. 16.00 og sendes direkte på Canal 9 og Dplay. Du kan også købe billet til storskærmsarrangement i Parken. Klik her og læs mere.