Nicolai Boilesen

Boilesen om sit halve mål: Sigtede efter Jonas' bagdel!

Det endte 4-2 over Lyngby efter to mål af Wind, et af Wilczek og et selvmål. Men Nicolai Boilesen ville gerne have været på måltavlen også - hans skud på mål ramte nemlig Jonas Wind bagi og strøg i nettet til 3-2 i 2. halvleg:

“Jeg synes jo egentlig, at det er et helt mål jeg bør have - og ikke kun ‘et halvt’! Hvis jeg fik scoringen mod FC Nordsjælland, så er det vel samme princip. Men jeg kan godt godtage en assist, hvis de ikke vil tildele mig målet,” siger Boilesen med et glimt i øjet og fortsætter med en lille stikpille til sin jublende holdkammerat:

Sigtede efter Wind...
“Man kan jo ikke ligge ned og få bolden sparket ind på bagdelen, og så stille sig op og juble som om, at det er én selv, der har lagt den i nettet! Men hans bagdel er trods alt også en af de større - så det var faktisk den jeg sigtede efter,” griner venstrebacken, der kom på måltavlen med et afrettet skud mod FCN for nylig men altså måtte nøjes med en assist i dag.

Ikke prangende indsats generelt
Trods sejren var han dog ikke helt tilfreds med indsatsen mod Lyngby.

“Det var en vigtig sejr, men det var ikke prangende. Den første halve time var rigtig dårlig og vi spiller ikke godt. Så får vi lidt bedre fat mod slutningen af 1. halvleg og får lavet to mål. Men så starter vi helt skidt igen i 2. halvleg og så står den pludselig 2-2. Heldigvis kommer vi hurtigt tilbage og foran med to igen, så det ikke bliver rigtigt spændende til sidst. Og det bliver svært med 10 mand de sidste tyve minutter, men vi formår at undgå målet til 4-3, det så ville gøre det til en lang aften for os til sidst. Men vi holdt stand og sejren er det eneste der tæller i vores situation,” slutter Boilesen.

Wind tager målet
Manden der fik 3-2-målet, Jonas Wind, havde følgende at sige om situationen:

"Ved 3-2-målet rammer jeg den med hovedet, prøver så noget akrobatisk, men ender med at ligge og rode på jorden. Boilesen har så et godt skud, og den styrer jeg bevidst ind :-) Ja, jeg tager målet, og Boilesen har jo også allerede lavet et mål i denne sæson. Vores første 25 minutter er skidte, de sidste 20 minutter er til gengæld gode - men det er unødvendigt, at vi lukker dem ind i kampen i 2. halvleg. Men igen slår vi tilbage. Det blev lidt sværere efter det røde kort, men alt i alt var det OK uden at være prangende. Vi er tilfredse med at være så tæt på toppen efter vores sæsonstart, og vi tager gerne yderligere tre point i næste uge," lød det fra Jonas Wind, der også scorede til 1-0 i kampen.

Næste opgave er onsdag mod Avarta i Sydbank Pokalen. Der er kick off i Parken kl. 16.45.