Nicolai Boilesen

Boilesen forlænger

F.C. København har forlænget kontrakten med Nicolai Boilesen, så den nu løber til sommeren 2023. Den tidligere aftale løb til sommeren 2020.

Nicolai Boilesen kom til FCK fra hollandske Ajax i sommeren 2016, og har spillet 82 kampe i den hvide trøje.

”Da Nicolai kom til København havde vi en opgave i at opbygge ham fysisk og få ham gjort til en spiller, der kan spille mange kampe på højt niveau hver sæson. Den opgave fik vi sammen løst, og han har de seneste sæsoner været en meget stabil og stærk spiller for os," siger manager Ståle Solbakken.

"Han har nogle andre kvaliteter, end andre FCK-backs har haft, med sin stærke teknik, blik for spillet og gode afleveringsevner. Han er utroligt rolig med bolden og et godt kort offensivt for os. Samtidig har han i sin tid her bygget på defensivt, og vi er meget glade for at have ham på holdet fremadrettet også.”

Nicolai Boilesen ser frem til at bidrage endnu mere for FCK:

”Det er en rigtigt god løsning for mig, at vi er blevet enige om at forlænge aftalen. Jeg er utroligt glad for at være i klubben og har fået bygget mig selv op som spiller igen her."

"Da jeg kom til København sagde jeg, at jeg ikke så FCK som et skridt ned i forhold til at spille i en udenlandsk klub, og det har jeg kun fået bekræftet. Vi er med på internationalt niveau, og ambitionerne er store i klubben."

"Jeg har allerede været med til at vinde titler her, men min rolle er vokset siden da, og jeg vil meget gerne gøre mit til, at vi kan vinde endnu flere trofæer og opleve nye europæiske eventyr. Det ser jeg virkelig frem til, og det motiverer mig meget at være en del af et hold, der virkelig har et interessant perspektiv,” siger Nicolai Boilesen.

Forlængelsen med Nicolai Boilesen kommer efter Rasmus Falk tirsdag forlængede sin aftale, og det glæder Ståle:

”Nicolai og Rasmus er to vigtige spillere for os. De bidrager først og fremmest med deres kvaliteter som fodboldspillere, men også uden for banen er de vigtige for os, fordi de begge er meget ambitiøse og ærgerrige," siger Ståle.

"Det er godt for os, at vi har ro på deres fremtid, og så vil vi sammen med dem arbejder videre med at udvikle dem endnu mere som ledere omkring holdet.”

FAKTA:
Navn: Nicolai Boilesen
Født: 16. februar 1992
Højde: 186 cm
Vægt: 75 kg
Tidligere klubber: AFC Ajax
17 A-landskampe, 52 U-Landskampe