Andreas Bjelland

Bjelland om GULD-DUEL: Derfor vi spiller fodbold

Forårets største kamp venter på torsdag, når FCM besøger Telia Parken til GULD-DUEL. For søndagens DERBY-anfører Andreas Bjelland bliver det en af de rigtig fede dage at være fodboldspiller. 

”Alt i alt glæder jeg mig bare rigtig meget til kampen. Masser af tilskuere, godt vejr og en masse på spil – det er derfor, vi spiller fodbold! Så vi glæder os til et brag, og vi glæder os til forhåbentlig at tage tre point,” siger Bjelland. 

>> Find din plads til GULD-DUELLEN

”Der er ingen lette kampe i slutspillet, og det her bliver selvfølgelig en af de rigtig svære – men også en af de rigtig sjove. Der kommer mange mennesker på lægterne, og det giver os en stor fordel,” siger han.

En sekspoints-kamp
Torsdagens kamp er en regulær sekspoints-kamp, hvor gæsterne har muligheden for at reducere forskellen i toppen af tabellen til to point, mens vi omvendt kan skabe et hul på hele otte point ned til FCM på andenpladsen.

”Hvis vi vinder, så ser det meget fornuftigt ud i tabellen, så vi skal bare ud og køre på, så alle FCK-fans kan få en fed dag,” siger Andreas Bjelland.

>> Fischer, Boile og Zeca: Tre ting vi glæder os til torsdag

>> Find din plads til GULD-DUELLEN

>> Fischer glæder sig til GULD-DUEL: Bliver en storslået aften