Victor Froholdt

Bisgaard: Fodbold kan være nådeløst, og det var det i dag

”Det er selvfølgelig en kæmpe skuffelse for os alle lige her efter sådan en kamp,” sagde cheftræner Morten Bisgaard efter den hårde skæbne, som holdet var udsat for i Nantes.

”Vi sidder med en følelse af, at vores semifinale blev taget fra os, for vi dominerede kampen totalt de første 35 minutter, hvor vi scorede nogle flotte mål og havde godt styr på det hele, men det røde kort til Cornelius Olsson ændrede billedet. Han mente ikke selv, det var til rødt, og heller ikke de holdkammerater, der stod lige omkring ham, men sket er sket.”

”Oscar reddede os endnu engang med det straffe han tog lige inden pausen, men de fik så to lidt tilfældige mål i 2. halvleg, og det var især ærgerligt med det førse af dem, som kom efter en tilfældighed efter et hjørne. Og så endte det i straffekonkurrence, hvor alt kan ske, og hvor vi jo også havde chancen for at afgøre det hele.”

”Vi føler, at vi var det bedste hold, men det var dem, der vandt. Men okay, vi var også heldige i Zilina med at komme videre, men da vi kom foran 3-1, der tænkte jeg virkelig, at det her kan blive rigtig godt. Udvisningen ændrede kampen, men alt i alt gør drengene det fantastisk flot. Ikke alt var perfekt, men vi var så tæt på…”

”Men det giver mod på mere. Vi har haft en fantastisk rejse i Youth League, så når vi er kommet hjem og har fået skuffelsen på afstand, så må vi gøre alt hvad vi kan for at vinde U19-ligaen, så vi også i næste sæson kan komme ud i Europa og få mere af den erfaring, som er så vigtig for, at vi kan uddanne spillere til førsteholdet,” sluttede Morten Bisgaard.