Birger Meling

Birger Meling: Ser frem til at spille i Parken

Seneste tilføjelse til Byens Hold, Birger Meling, har haft en drømmestart med fuld spilletid og to sejre. Selv glæder han sig over starten i klubben og ser frem til at skulle opleve Parken på lørdag mod Silkeborg.

En rigtig god start
”Min start i klubben har været god, og det er selvfølgelig altid nemmere, når vi vinder vores kampe," fortæller Birger.

"Mine holdkammerater har taget rigtig godt imod mig, og det passer mig fint at komme i gang med kampe med det samme. Så overordnet har det været en rigtig god start, som jeg glæder mig til at bygge videre på.”

Ser frem til at bygge videre på relationerne
”Jeg er glad for tilliden, som jeg har fået til at kunne gå direkte ind i truppen og få fuld spilletid i mine første to kampe for klubben. Det har givet mig en god mulighed for at lære mine holdkammerater at kende på banen, og omvendt lærer de mig hurtigere at kende.

”Så jeg ser også frem til, at vi skal bygge videre på de relationer, både offensivt og defensivt," fortsætter Birger.

Glæder mig til at mærke stemningen og støtten i Parken
”Jeg glæder mig til at skulle spille i Parken, for efter to udekampe glæder jeg mig til at mærke stemningen og støtten derinde. Jeg har før sagt, at det var en af årsagerne til, at jeg valgte F.C. København, så det er noget, jeg har set frem til," slutter Birger.

Traditionen tro byder Fanklubben velkommen med blomster inden kickoff, og du kan også være med til at byde Birger velkommen, når løverne tager imod Silkeborg IF lørdag eftermiddag kl. 16.00. Kampen kan også ses på 6’eren / discovery+, og du kan finde ledige pladser her.