Ariël: - Tilfreds med resultatet

Ariël: - Vi viser stærk mentalitet igen

 
Jubel efter Nicolai Jørgensens udligning - og der blev meget mere at juble over til sidst...
Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Det blev uhyre dramatisk i Randers denne lørdag eftermiddag, hvor sølvvinderne to gange kom bagud, men igen viste stor mental styrke ved at kæmpe sig tilbage og hente alle tre point

af Torkil Fosdal

- Det er ikke første gang i sæsonen vi viser stærk mentalitet, sagde cheftræner Ariël Jacobs efter den hektiske afslutning på opgøret. - Vi kommer bagud og får udlignet, men så kommer de igen foran, og dels er der hele situationen omkring straffesparket og dels kommer det ganske kort tid efter vores udligning. Men vi bliver ved med at tro på det, også selv om vi er lidt uheldige foran mål, hvor Cornelius blandt andet rammer stolpen mod slutningen. Men vi bliver belønnet til sidst for hele tiden at tro på det, og det er som sagt ikke første gang, vi så det f.eks. også i den første kamp mod Midtjylland, hvor vi vender 0-2 til 4-2.

- Men vi må også huske at komplimentere Randers FC, som også viste god fighting spirit og gjorde det svært for os i dag. Men vi vidste også, at de måske ville blive trætte mod slutningen efter den store arbejdsindsats, tilføjede Jacobs.

De unge talenter viste også styrke igen i dag, hvor Andreas Cornelius nåede op sin femte sæsontræffer, og  Christoffer Remmer fik chancen fra start for anden gang denne sæson og leverede endnu en god indsats. Og hvor han i debuten i Esbjerg lagde op til en enkelt scoring, så fordoblede han i dag sin assist-score ved at lægge op til både Nicolai Jørgensens og Andreas Cornelius’ udligningsmål. 

- Jeg er aldrig meget for at fremhæve enkeltspillere, og vi skal også passe lidt på de unge spillere, men de har vist, at de har en stærk mentalitet og ikke lader sig rive med, selv om de har succes, sagde Ariël Jacobs.

Nu starter han og holdet forberedelserne til onsdagens returopgør i Lille, hvor løverne som bekendt har en 1-0-føring med i bagagen fra den første kamp. En føring, som kun ændrer en lille smule på Ariël Jacobs’ vurdering af holdets chancer.

- Inden den første kamp vurderede jeg, at det var 70-30 i Lilles favør, men vores sejren har altså ikke gjort det til 70-30 i vores favør. Jeg vil mene, at det nu hedder 60-40 til Lille, men hvis vi kan score et mål dernede, så skal de trods alt op og score tre, afsluttede Ariël Jacobs inden han og truppen satte sig ud i bussen og satte kursen mod hovedstaden med yderligere tre dejlige Superliga-point på kontoen.


Andreas Cornelius: Dygtigt og heldigt

- Vi satser hårdt til sidst og får endnu mere blod på tanden efter udligningen, men det er både dygtigt og heldigt. Det giver selvfølgelig lidt mere til moralen, når man vinder på den måde, men det kan næsten også blive for spændende!

Christoffer Remmer: Holder begge ben på jorden

- Det er en dejlig start, jeg har fået på førsteholdet med en assist i Esbjerg-kampen og to i dag, og jeg er rigtig glad for at få den tillid fra Ariël Jacobs. Men jeg er stadig ung og har meget at lære, så jeg holder begge ben på jorden.

Michael Jakobsen: Mangler stadig noget kamptræning

- Jeg kan godt mærke, jeg stadig mangler noget kamptræning, så på den måde var det ikke en drømmedebut. Men det var da helt klart en lettelse at vinde til sidst, det vidner om at holdet har stort overskud og stærk mentalitet.