Peter Ankersen scorer til 1-1

Ankersen: Vi skal dominere hjemme

Torsdag aften skal vi på jagt efter tre vigtige point i Europa League, når de tjekkiske pokalmestre fra FC Zlin kommer i Telia Parken til gruppens fjerde kamp. Ifølge Peter Ankersen bliver det et opgør, som vi skal kontrollere:

”Vi skal dominere kampene især på hjemmebane, og det er vigtigt, at vi fra start viser, at det er os, der bestemmer, hvilken kamp det skal være. Vi har fået tre point ud af tre vanskelige opgaver indtil nu i Europa League, og nu er det tid til, at vi skal have tre, så vi kan holde den plan, vi har lagt for at gå videre fra gruppen,” siger Peter Ankersen, der scorede FCKs mål i 1-1 opgøret i Tjekkiet for to uger siden.

”Det var en speciel kamp dernede på grund af tågen, men vi fik et okay resultat ud af det. Hvis vi vinder vores kommende hjemmekampe i gruppen, så ser det fornuftigt ud i forhold til at gå videre, som er vores målsætning. Jeg er overbevist om, at vi kan tage de tre point, hvis vi formår at spille koncentreret og holde vores aftaler. Vi ved, at de er gode på omstillingerne, så vi skal være stærke med bolden og spille hurtigt, så skal vi nok holde dem væk og få de chancer, vi har brug for,” siger Peter Ankersen, der ser frem til en spændende europæisk aften i Telia Parken.

”Vi er i gang med en rigtigt spændende uge med to kampe, vi meget gerne skal vinde. Vi ved, at vi er gode hjemme, så jeg tror helt sikkert på, at vi kan komme stærkt igennem de to kampe, men det vigtigste lige nu er kampen mod FC Zlin, som vi bruger al vores koncentration og energi på,” siger Peter Ankersen.

>> Praktisk information om FC Zlin-kampen

>> Find din plads her